Kelim Pude – 126

299.95 DKK

Ægte håndlavet kelim pudebetræk

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. finehome kelimpuder er helt unikke og passer til ethvert rum.

Produktinformation: 40 x 40 cm. Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld. Skal renses.

Køb din smukke pude i dag og få leveret i løbet af ca. 2 hverdage. Levering til døren eller til pakkeshop.

Ikke på lager

Beskrivelse

Kelimpude nr 126

En unik uldpude håndsyet af vintagetæppe. Mål: 40×40 cm.

Ægte kelimpuder – historien fra finehome

Kelimpude 126 i flotte farver og mønstrer inklusiv monteringspuder. Alle puder i finehome webshop er ægte kelimpuder fra Tyrkiet. De er lavet af smukke vintage kelimtæpper. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi tilbyder enkelte puder som er “i familie” med hinanden, hvilket betyder det er lavet af samme tæppe. Derfor minder de meget efter hinanden i stil og mønster.

De ægte kelim puder i smukke farver, med eller uden striber, giver dit hjem sit helt eget særpræg. Puderne kan benyttes i sofaen, på sengen, som pynt i stolen eller der hvor du synes du mangler opfriskning af farver. En kelimpude giver dig noget helt unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her.

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder, kan du følge dette link

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønstrer og mål er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Vaskeanvisning finehome kelimpuder:

Kelimpuden tåler ikke vaskemaskine. Vi anbefaler rensning af din fine pude.

Levering:

finehome leverer til pakkeshop eller direkte til din dør. Vi sender med GLS eller DAO. Du får gratis fragt ved køb online på over 500 kr.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg

Du kunne også være interesseret i...