Kelim pude 183

299.95 kr.

Ægte håndsyet  kelim pude

Utrolig smuk orientalsk kelim pude med et unikt mønster, du helt sikket ikke finder andre steder:

Produktinformation:

  • 40 x 40 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er 100% bomuld.
  • Skal renses
  • finehome orientalske pude er syet af ægte kelim fra Tyrkiet.

Køb 2 puder og få gratis fragt.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim puder 40×40

Kelim puder 40×40 fra finehome er orientalske kelimfund håndplukket til det danske marked. finehome tilbyder måske Danmarks bedste priser på kelimpuder idet vores priser også inkluderer lækre monteringspuder med fjer. finehome importerer direkte fra små lokale købmænd fra Tyrkiet, hvilket betyder at vi undgår fordyrende mellemled. Denne smukke kelim pude har røde farvenuancer, karryfarver, råhvide samt et touch af blålige farver.

Kelim pude 183

finehome smukke kelim pude 183 er håndsyet af ægte kelim fra Tyrkiet. Den lille pude er en af de mange flotte unika Kelim puder 40×40 der giver personlig og  unik boligindretning. Kelim puder er til dig, som er ønsker det helt eget særpræg i boligen. Der findes nemlig ikke 2 ens kelim puder, idet der ikke er tale om produktion på maskiner, men håndlavede orientalske pudebetræk. Kendetegnet for tyrkiske kelim puder er, at de som oftest er farvestrålende med mønster eller striber.

Historien om kilim og kelim puder

finehome puder er robuste kelimpuder med en lang og spændende historik. Trendcarpets, kelim-puder eller kilim som de populært hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver tyrkisk region har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønster. Kendere kan se oprindelse på mønster og udtryk. Det er som oftest familiens kvinder i de orientalske lande, der fremstiller de utroligt smukke kunsthåndværker.

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. De gamle tyrkiske tæpper er indfarvet med plantefarver. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim og kelimtæpper kan du finde mere information her.

Find billige Kelim puder 40×40

finehome får løbende kilim puder og kilim tæpper hjem fra vores faste leverandør i Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål til din unikke kelimpude kan du kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Kelim pude 183 40×40 cm har oprindelse fra Anatolien i Tyrkiet.  Har du lyst til at se det samlede udvalg af store og små vintage kelim puder til udsalgspriser kan du følge dette link

Kelim pude 183  leveres med monteringspude. Kelim pudebetræk tåler ikke vaskemaskine. finehome anbefaler, at afmontere kelim pudebetrækket og sende betrækket til rensning

Ved køb af 2 Kelim puder 40×40 får du gratis fragt.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...