Kelim Pude 190

449.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Se specifikationer nedenfor:

  • Mål: 50 x 50 cm.
  • Forsiden er af 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er af 100% bomuld med en lynlås på midten
  • Håndsyet af ægte vintage kelim
  • finehome kelim puder er unikke, hvilket betyder, at alle puder er forskellige.

Har du fået lyst til at eje denne smukke kelimpude kan du bestille din online lige her.

finehome leverer lynhurtigt i hele Danmark

1 på lager

Beskrivelse

Stor kvadratisk kelim pude 50×50 cm

Giv boligindretningen et frisk pust med en smuk kvadratisk pude 50×50 cm af kelim. finehome store kelim pude har et flot mønster og er i smukke farver. Vi har håndplukket denne store kelimpude, som er i skønne dæmpede farver. Puden passer perfekt til dansk og nordisk boligindretning. Kelim puder er til dig som ønsker skøn boligindretning med et strejf af vintage. Kelim pude 190 er håndvævet og håndsyet og så er den unik, fordi der kun findes en med disse farvekombinationer.

Kelim puder kan matches og kombineres på mange forskellige måder. De kan mixes med mindre og store kvadratiske puder samt aflange kelimpuder. Har du lyst til at se hele udvalget af finehome kelim puder, som har oprindelse i Anatolien i Tyrkiet, kan du checke her

Kelim puders oprindelse

Kelim er fremstillet af ægte vintage kelim tæpper fra Tyrkiet. De unikke puder er vævet efter en helt special kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndskåret og håndsyet pudebetræk. finehome tilbyder også puder som er “i familie” med hinanden. Det betyder, at de er skåret af samme store stykke kelim.

En ægte finehome kvadratisk pude af kelim vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg, hvad enten du vælger at bruge den i sofaen, på sengen, som pynt i stolen eller noget helt andet. Store kelim puder kan også benyttes som gulvpuder idet kelim er slidstærkt.

Trendcarpets eller kelim-puder de hedder stammer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønster som for tusinder af år siden.

Specifikation:

  • Ægte kelim kvadratisk pude 50×50 cm
  • Forsiden er af 100% uld
  • Bagsiden er af 100% med en lynlås på midten.

Vask: Kelim puden tåler ikke vaskemaskine, men skal renses. Monteringspuden kan tages ud via lynlåsen på bagsiden af puden.

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim og vintagekelim kan du læse mere her.

Yderligere information

Vægt 1.800 kg

Du kunne også være interesseret i...