Kelim Pude – 181

429.00 kr.

Uimodståelig smuk kelim pude 50×50 cm – leveres med lækker montagepude med  fjer.

Store puder af kelim skaber hyggestemning i boligindretningen

Skab hygge i boligen med en smuk stor smuk ægte vintage kelim pude 50×50

Opfrisk boligen med en smuk og ægte kelim pude. finehome kelim puder er unikke, hvilket betyder at du ikke finder 2 ens puder

Fakta:

  • Mål: 50 x 50 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er 100% bomuld.
  • Skal renses.
  • Håndvævet i Tyrkiet

Har du fået lyst til at eje denne smukke kelimpude kan du bestille den nemt og sikkert lige her. finehome leverer lynhurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

Store pude af ægte kelim

Kelimpude nr.181 er en af de mange store puder af ægte kilim fra finehome. Denne store orientalske pude har et meget smukt mønster med blå, beige og brunlige farvekombinationer. Små og store kelimvpuder er til dig som ønsker noget anderledes i boligindretningen. En kelim pude er unik, fordi kelim puder er håndvævet og håndsyet, hvilket betyder at 2 orientalske puder ikke er ens. Ønsker du at give boligen et pift kan et håndvævet kunsthåndværk af kelim være god til opfriskning af sofa, lænestol. Kelim puden kan også benyttes som gulvpude.

Kelim puder – historien fra finehome

Alle “kilim” er fremstillet af flotte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Tyrkiske unika kelimpuder er vævet efter en helt special kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men unik håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden. Det vil sige, at de minder meget efter på grund af farvekombinationer, hvilket betyder at de er syet af samme kelim tæppe.

Vores ægte orientalske kelim puder i smukke farver og farvenuancer vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg, hvad enten du vælger at bruge dem i sofaen, på sengen, som pynt i stolen eller noget helt andet. Små og store puder af ægte kelim er til dig, som ønsker dit helt eget særpræg i boligindretningen.

Trendcarpets eller kelim-puder de hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er orientalsk kilim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim og vintagekelim tæpper kan du læse mere her.

Store puder 50×50 af kelim

De store 50×50 cm orientalske kelim puder kan matches på mange forskellige måder med andre store og mindre uldpuder. Har du lyst til at se hele udvalget af finehome kelim puder, som alle oprindeligt stammer fra Tyrkiet, kan du se hele udvalget af unikke puder i 40×40, 50×50 og 40×60 cm her

Vaskeanvisning og specifikationer

  • finehome store kelim puder 50×50 cm
  • Forside: 100% uld med flotte farvekombinationer (pillow front 100% uld)
  • Bagside: 100% med en lynlås på midten (pillow bag 100% cotton)
  • Håndvævet i området ved Anatolien i Tyrkiet

Vask: finehome store orientalske kelim puder 50×50  tåler ikke maskinvask. Kelim pudebetræk skal renses. Monteringspuden kan tages ud via lynlåsen på bagsiden af betrækket.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandør fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din unikke kelim pude er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk

Har du fået lyst til at købe din store kelim pude 50×50 online kan du gøre det her.

finehome sender med DAO eller GLS. Du får gratis fragt ved køb for mere end 499 kr. Bor du i Odense får du gratis fragt på alle ordre. Du er velkommen til selv at hente din orientalske kilim pude hos finehome. Se mere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 1.700 kg

Du kunne også være interesseret i...