Kelim pude 60×60 finehome

649.00 kr.

Ægte kelim pude 60×60 med inderpude med fjer

finehome store smukke kelim pude skaber hygge og personlighed i din boligindretning. Puden kan benyttes som sofapude men også som gulvpude.

Produktinformation:

  • Mål: 60×60 cm
  • Forsiden er vævet af 100% kelim. Bagsiden er 100% bomuld med lynlås på midten
  • Pudebetrækket er håndsyet og kelim er skåret af et stykke smukt kelim
  • Skal renses
  • Prisen er inkl. en lækker montagepude med fjer.

Gratis og hurtig levering.

1 på lager

Beskrivelse

finehome kelim puder 60×60

Nyd unikt kunsthåndværk i form af ægte orientalske finehome kelim puder 60×60 cm. Kelim betrækket der er skåret ud af ægte orientalsk kelim, giver en spændende kontrast i din boligindretning. Den store kelim pude 60×60 cm med striber og smukt mønster i mange farver er en unik kelim pude, der skaber varme og personlighed i hjemmets rum.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønster dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. De gamle tyrkiske tæpper er indfarvet med plantefarver. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk ved kelim og kelimtæpper kan du finde mere information her.

Den store kelim pude 60×60 cm er en af de mange anatolske kelimpuder finehome kan tilbyde til boligindretningen. Alle finehome kelim puder 60×60, 40×40, 50×50 samt 40×60 vintage kelim puder leveres med lækre montagepuder med fjer. De store kelim puder 60×60 er også velegnet som gulvpuder. Har du lyst til at se hele udvalget af små og store kelimpuder, kan du klikke på shop kelim puder her

Specifikation – stor kelim pude 60×60

  • Kelim betræk tåler ikke vaskemaskine.
  • Forsiden er af den store kelim er af 100% kelim
  • Bagsiden af puden er af bomuld. Der er monteret en lynlås på midten, således at finehome monteringspude kan afmonteres.

finehome kelim puder 60×60 samt 40×40, 50×50 og 40×60

finehome får løbende leverancer hjem fra vores faste leverandør i Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster og mål til dine unikke kelim puder er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Levering af puder: finehome leverer din “nye” kelimpude 60×60 til pakkeshop eller direkte hjem til dig. Vælg gerne GLS da pakken er for stor til DAO. Leveringstid 1-3 dage. Få gratis levering på alle ordre i Odense. Få gratis fragt ved køb for mere end 499 kr. i resten af landet.

Yderligere information

Vægt 2.20 kg
Størrelse

60×60

Du kunne også være interesseret i...