Stor kelim pude 60×60 cm

649.00 kr.

Utrolig smuk håndlavet kelim pude til sofa, lænestol eller som hyggelig gulvpude.

finehome kelim vintagepude er håndsyet af ægte orientalsk kelim

Produktinformation:

  • 60 x 60 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er 100% bomuld.
  • Skal renses.

Køb en ægte autentisk kelim pude online og få gratis levering.

1 på lager

Beskrivelse

Stor kelim pude 60×60 cm

Du skal lede længe efter så stor og smuk stor kelim pude 60×60 cm til så god en pris. finehome tilbyder måske Danmarks bedste priser på kelim puder, idet vores priser også inkluderer lækre montagepuder med fjer. Vi importerer direkte fra små lokale købmænd fra Tyrkiet, hvilket betyder at vi undgår fordyrende mellemled. Derfor kan vi tilbyde dig kelim puder til udsalgspriser.

Farvestrålende kelim pude 60×60 cm

finehome smukke kelim pude er håndsyet af ægte kilim fra Tyrkiet. Den store pude er en af de mange flotte unika interiør puder af kelim, som giver en personlig og farverig stilfuld indretning. Kelim puder er til dig, som er træt af at ligne andre. Der findes nemlig ikke 2 kelim puder som er ens, idet der ikke er tale om produktion på maskiner, men håndlavede tyrkiske pudebetræk. Kendetegnet for orientalske kelim puder er, at de som oftest er farvestrålende med mønster eller striber, eller begge dele.

Historien om orientalske puder

finehome puder er robuste kelimpuder med en lang og spændende historik. Trendcarpets, kelim-puder eller kilim som de populært hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver tyrkisk region har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønster. Kendere kan se oprindelse på mønster og udtryk. Det er som oftest familiens kvinder i de orientalske lande, der fremstiller de utroligt smukke kunsthåndværker.

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. De gamle tyrkiske tæpper er indfarvet med plantefarver. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim og kelimtæpper kan du finde mere information her.

Stor kelim pude 60×60 cm stammer har oprindelse fra Anatolien i Tyrkiet.  Har du lyst til at se det samlede udvalg af store og små vintage kelim puder til udsalgspriser kan du følge dette link

Yderligere information

Vægt 2.500 kg

Du kunne også være interesseret i...