Kelim Pude 139

429.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk. Leveres med monteringspude

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. finehome kelimpuder er helt unikke og passer til ethvert rum.

Produktinformation:

  • 50 x 50 cm
  • Forsiden er 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er 100% bomuld
  • Skal renses

Køb din smukke pude i dag og skab hyggelig unik boligindretning.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 139

Kelim pude 139 er en orientalsk smuk uldpude håndsyet af vintagetæppe fra Tyrkiet. Den unikke tyrkiske kilim pude måler 50×50 cm. Kelimpuder fra finehome leveres med monteringspude. Kelimpudens forside er  100% uld og bagsiden 100% bomuld med lynlås på midten. Kelim puder er til dig som ønsker en unik pude i din bolig. Kendetegnet ved kelim puder er at alle er forskellige i flotte farver og mønstrer. De er fremstillet af unika slidstærke orientalske vintagetæpper.

Ægte kelimpuder – historien fra finehome

Det store udvalg af kelim puder fra findehome stammer fra Tyrkiet, hvor stykker fra vintage-tæpper anvendes og syes sammen til fantastisk smukke pudebetræk. Kelimpuder er vævet efter en unik kelim-teknik. Dvs. der ikke er tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi tilbyder enkelte puder som er “i familie” med hinanden, hvilket betyder, at de er syet af samme kilim tæppe. Derfor minder de efter hinanden i mønsteret. De ægte kelim puder i smukke farver med eller uden striber vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg. Puderne kan benyttes i sofaen, på sengen, som pynt i stolen eller måske på gulvet som gulvpude. En kelimpude giver dig noget helt specielt og anderledes i din boligindretning. Trendcarpets eller kelim-puder som de populært hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste pudebetræk stammer fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstrer som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken – em fladvævet tekstil, hvor mønster dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim, kelimpuder og kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome importerer løbende smukke og farvestrålende kelim puder og kelim tæpper hjem fra vores faste leverandører i Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster og mål på din unikke kelim pude er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke uldpuder, kan du følge dette link

Vaskeanvisning finehome kelimpuder:

Den store kelim pude 50×50 cm nr. 139 fra finehome tåler ikke vaskemaskine. Kelim pudebetræk skal afmonteres og renses.

Levering:

Har du fået lyst til at købe din favorit kelimpude 139 kan du gøre det nemt online her. finehome leverer til pakkeshop eller til din privat adresse. Se yderligere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...