Kelim Pude 148

399.00 kr.

Opfrisk sofaen eller lænestolen med ægte håndvævet kelimpude 

Det smukke kelim vintage pudebetræk leveres med lækker montagepude med fjer. finehome kelimpuder er unikke, hvilket betyder alle puder er forskellige.

Produktinformation:

  • Mål: 40 x 60 cm.
  • Forsiden er af 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er af 100% bomuld.
  • Skal renses.

finehome leverer lynhurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 148

Kelimpuder 40×60 cm med flot farvestrålende mønster. Den 40×60 cm uldpude er en unik pude til dig, som ønsker at friske dagligstuen, sofaen eller stolen op. Den antikke kelim kan matches med tæpper samt andre smukke kelimpuder i forskellige farvenuancer og mønstrer. Når du køber en kelimpude får du en unik og slidstærk pude, som kun du har.

Historien om tyrkiske kelimpuder 40×60, 50×50 og 40×40

De smukke kelimpuder, du finder blandt vores store udvalg er alle fra Tyrkiet. Alle puder er syet af flotte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. De orientalske puder er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndsyet pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden, hvilket betyder det minder meget efter hinanden, netop fordi de er klippet og syet af samme vintage kelimtæppe.

De moderne kelim vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg pga. de flotte farver, enten du vælger at lade dem pryde sofaen eller som pyntepude på sengen eller i lænestolen. En tyrkisk kelim pude 40×60 er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønster som for tusinder af år siden. De tyrkiske kelimpuder 40×60 er opkøbt via lokal købmand til finehome

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim-puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

Små og store kelim pudebetræk

finehome store kelim pude 148 er et unikt kunsthåndværk i 40×60 cm. Puden kan matches med både små også store puder 50×50 og 40×40 cm fra finehome. Looket giver en farverig og flot kontrast i din boligindretning. Hvis du har lyst til at se det samlede udvalg af finehome kelimpuder, kan du  følge linket her: finehome kelimpuder

Kelimpuder 40×60

Kelim pudebetræk 148 leveres med lækker monteringspude med fjer. Det tyrkiske pudebetræk skal renses. Køb kelim pude 40×60 cm nemt og sikkert online. finehome leverer gratis ved køb af 2 puder. finehome leverer til pakkeshop eller til din privat adresse. Se yderligere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 1.5 kg

Du kunne også være interesseret i...