ægte kelimpude | uldpude i smukke farver | finehome.dk

Kelim Pude – 108

299.95 DKK

Ægte håndlavet kelim pudebetræk

kelimpude nr. 108 i smukke farver

Stribet kelim pude i smukke farver. Mål: 40×40 cm

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. finehome kelimpuder er unikke, hvilket betyder alle puder er forskellige.

Produktinformation: 40 x 40 cm.

Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld.

Skal renses.

 

1 på lager

Beskrivelse

Kelimpuder – historien fra finehome

Kelimpude nr. 108 i smukke farver inklusiv monteringspuder. Alle puder fra finehome.dk er ægte kelimpuder fra Tyrkiet. De flotte puder er syet af ægte vintage tæpper. Betrækket er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er ens. Vi har nogle puder som er “i familie” med hinanden. De ser næsten ens ud idet de er syet af samme kelimtæppe.

Vores puder i smukke farver leveres med monteringspuder. De flotte farver uden tvivl give dit hjem sit helt eget særpræg i rummet. Du kan vælge at bruge dem flere steder, f.eks. i sofaen, på sengen som pynt, i lænestolen eller noget helt andet. En sådan kelimpude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de kaldes, kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstrer som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål den din evt. kommende kelim-puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk.

Vaskeanvisning finehome kelimpuder: Pudebetrækket som er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet skal renses. finehome leverer til pakkeshop eller til døren. Gratis fragt ved køb for over 499,-

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder kan du følge dette link

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...