Ægte kelimpude | Køb dine unikke kelimpude i smukke farver | finehome

Kelim Pude – 108

299.95 DKK

Ægte kelim pudebetræk leveres med lækker montagepude

kelimpude nr. 108 i smukke farver

Smuk kelim pude 40×40 med striber. 

Frisk boligen op med kelimpuder i flotte farver.

Denne farvestrålende kelimpuder kan give både boligindretningen et flot pift.

Produktinformation: 40 x 40 cm kelim pudebetræk.

Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld. Skal renses.

Monteringspuden dejlig blød med fjer.

Køb kelim online hos finehome og få leveret hurtigt.

 

1 på lager

Beskrivelse

Din unikke kelimpude – historien fra finehome

Opfrisk sofaen eller lænestolen med denne smukke kelimpude fra finehome. Alle unika kelim puder fra finehome.dk er ægte orientalske kelimpuder fra Tyrkiet. Kelimpude 108 er i friske gule, grønne, brune og rødlige farvenuancer. Kelimpudebetrækket er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 kelimpuder er ens. finehome tilbyder kelimpuder som er “i familie” med hinanden, hvilket betyder at de er fra samme stykke kelimtæppe.

finehome kelimpuder leveres med monteringspuder. De flotte farver i de tyrkiske puder vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget særpræg. Du kan vælge at bruge din kelimpude flere steder i boligen. Eksempelvis kan kelim friske op i dagligstuen eller på slagbænken. finehome unika kelimpude er til dig, som gerne ønsker noget unikt og anderledes i din bolig indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de kaldes, kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstrer som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim”. Kilim er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at vidre mere karakteristika ift. kelim samt kelimtæpper kan du læse mere her

finehome får løbende kelimpuder og kelimtæpper hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din kommende kelimpude er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Vaskeanvisning finehome kelimpude 138:

Kelimpudebetræk er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet i 100% uld. Pudebetrækket skal renses.

finehome leverer din unikke kelimpude til pakkeshop eller til døren. Få gratis fragt ved køb af 2 stk. kelimpuder.

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder kan du følge dette link

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...