Kelim Pude – 108

339.00 kr.

Ægte kelim pudebetræk – leveres med lækker montagepude med fjer

finehome farvestrålende kelimpude er til dig, som ønsker noget unikt og anderledes i dit hjem. Pryd sofaen eller stolen med en lille autentisk kelim pude, som skaber hygge i boligens rum.

Produktinformation:

  • 40 x 40 cm kelim pudebetræk.
  • Forsiden er 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er af 100% bomuld
  • Skal renses
  • Kelim puden leveres med kvalitets inderpude med fjer

finehome leverer hurtigt i hele Danmark.

1 på lager

Beskrivelse

Kelimpude med striber

Kelimpude 40×40 er en unik orientalsk pude med flotte farvestrålende striber og mønster. Kelimpude 108 er et spændende kunsthåndværk, som er håndplukket til det danske marked. Pryd dit hjem med håndlavet sofapude udvundet af gamle håndværkstraditioner. Den lille pude leveres med lækker montagepude med fjer.

Din unika kelimpude – historien fra finehome

Opfrisk sofaen eller lænestolen med finehome smukke kelimpude. Alle unika kelim puder fra finehome kelim shop er ægte orientalske kelimpuder fra Tyrkiet. Kelimpude 108 er i friske gule, grønne, brune og rødlige farvenuancer. Kelimpudebetrækket er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 kelimpuder er ens. finehome tilbyder kelimpuder som er “i familie” med hinanden, hvilket betyder at de er fra samme stykke kelimtæppe.

finehome unika kelimpuder er til dig, som gerne ønsker noget unikt og anderledes i din bolig indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de kaldes, kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstrer som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim”. Kilim er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at vide mere om hvad der er karakteristika ved kelim og kelimtæpper kan du læse mere her

finehome får løbende kelim hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din kommende kelimpude er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

finehome kelimpude 108:

Kelim pudebetræk specifikationer:

  • Kelim pudebetræk forside er af 100% uld og skåret og syet af vintage kelimtæppe fra Tyrkiet.
  • Bagsiden er i 100% bomuld med en lynlås midt på bagsiden
  • Pudebetrækket skal renses.
  • Mål: 40×40 cm

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder kan du følge dette link

Du får gratis fragt ved køb af 2 stk. kelimpuder. finehome leverer lynhurtigt.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...