Kelim løber Anatolien

898.00 kr.

Ægte håndvævet orientalsk kelim tæppe – giver din boligindretning karakter 🙂

Specifikationer:

  • Mål: 68×114 cm
  • Stammer oprindeligt fra Anatolien i Tyrkiet
  • Skal renses

Frisk din bolig op med et håndlavet vintage kelim tæppe fra Anatolien – kelim løberen er perfekt til at skabe en hyggelig atmosfære i ethvert rum i boligen. finehome leverer gratis.

1 på lager

Beskrivelse

Autentisk kelim løber 68×114

Frisk boligen op med finehome kelim løber Anatolien, som måler hele 68×114 cm. Den mangefarvede kelim løber med striber og mønster er et ægte vintage kelim tæppe, som er håndvævet i medium væve-tykkelse i rustik uld. Farverne spænder fra lys beige, grøn, lyseråd,, grå til en smuk brun farve. finehome smukke anatolske løber udstråler hyggestemning og varme.

Ved brug af kelim passer du på dit gulv

Kelim løber 68×114 cm er et slidstærkt vintage kelim tæppe, som du kan bruge, der hvor du ønsker at skåne dit gulv. Ikke nok med at det anatolske tæppe beskytter dit gulv mod slid, så pryder tæppet rummet smukt.

Produktinformation kelim løber Anatolien

Tæppe er håndvævet samt vasket og restaureret. Materialet er uld.

Størrelse:

  • 68cm bred
  • 114 cm lang
  • Små frynser i begge ender
  • Vævningen er medium vævetykkelse
  • Farver: lys natur / beige og brun i bundfarve med mønster i mange farve som lyserød, grøn, grå og orange
  • Unika mønster
  • Bemærk – farvenuancerne kan variere en smule, alt afhæng af lysstyrke på skærm/mobiltelefon

Oprindelse: Tyrkiet, Anatolien. Lilleasien, som i dag udgør den asiatiske del af Tyrkiet. Anatolien er den ældre græske betegnelse for den store halvø. Den ligger mellem Bosporus, Marmarahavet, Dardanellerne, Sortehavet, Ægæiske hav og Middelhavet. finehome kelim løber Anatolien tåler ikke vaskemaskine, men skal renses.

Kelim løber fra Anatolien – men hvad er kelim?

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønster dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Ofte er kelim produceres af familiens kvinder i hjemmeproduktion eller i små lokale tæppeværksteder. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster samt mål et flot kelim tæppe eller kelim puder er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Se det samlede udvalg af finehome kelim tæpper Odense lige her Levering: Køber du kelim løber Anatolien, får du gratis fragt. Vi leverer selv eller sender med GLS.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg
Størrelse

58×148 cm

Du kunne også være interesseret i...