Kelim pude Anatolien 195

489.00 kr.

finehome ægte kelim pude Anatolien måler 40×60 cm og så leveres den med lækker montagepude med fjer.

Puden er håndlavet af dygtige kunstnere i Anatolien, Tyrkiet. Den er blød og behagelig. Den er holdbar og kan modstå daglig brug. Den autentiske pude tilføjer også et strejf af etnisk flair til hjemmet.

finehome leverer lynhurtigt i hele Danmark.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude Anatolien

finehome kelim pude Anatolien er lavet af 100 % uld og er håndvævet i Tyrkiet. Den måler 40 x 60 cm og har et smukt multifarvet mønster i lyse og brunlige farvenuancer. Puden er perfekt til at tilføje et strejf af farve og tekstur til ethvert rum. Den kan bruges som en dekorativ pude på sofaen eller sengen, eller den kan bruges som en praktisk pude til sidde på.

Tyrkiske puder fra Anatolien

Kelim puder er en traditionel tyrkisk kunstform. De er lavet af uld, der er spundet og vævet på håndvævemaskiner. Pudens mønster er skabt ved at bruge forskellige farver og mønstre af uld. Tyrkisk kelim er indfarvet med plantefarver. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim, kelim puder og kelimtæpper kan du læse mere her. finehome kelim pude er en unik og håndlavet genstand, der vil tilføje et strejf af luksus og charme til ethvert hjem. finehome aflange kelim pude Anatolien er håndsyet og leveres med en lækker inderpude med fjer. Trendcarpets eller kelim-puder er også det populære navn på de tyrkiske puder fra Anatolien. Oprindeligt kommer de fra flere orientalske lande. De fleste har oprindelsesland i Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet.

finehome kelim puder fra Tyrkiet

Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstrer, som for tusinder af år siden. Vil du se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder i 40×40, 50×50 og 40×60 fra Tyrkiet kan du følge dette link: finehome kelimpuder

Gratis fragt ved køb af 2 puder fra Anatolien

finehome leverer din unikke pude til din privat adresse eller til pakkeshop. finehome kelim pude Anatolien leveres med lækker montagepude med fjer. Køber du 2 puder får du gratis fragt ved levering i hele Danmark. Ønsker du at få leveret i Odense får du gratis fragt uanset købspris. Vi kan tilbyde gratis fragt i Odense idet vi har vores lager i Odense. De har også selv mulighed for at kigge forbi, for at vælge din unikke pude fra Anatolien.

Yderligere information

Vægt 1.250 kg
Størrelse

40×60 cm

Du kunne også være interesseret i...