Kelim løber lille 74×102

599.00 kr.

Moderne håndvævet kelim til hyggelig og personlig boligindretning.

finehome kelim løber 74x102 til hyggelig og moderne boligindretning

Super flot kelim i smukke brunlige og lyse farvenuancer

Specifikationer:

  • Mål: 74×102 cm
  • Farver: Mange smukke farver og unikt mønster
  • Små frynser i begge ender af løberen
  • Skal renses

Pryd hjemmet og skån gulvet et smukt kelim tæppe. finehome leverer gratis

1 på lager

Beskrivelse

Moderne kelim løber 74×102 cm

finehome ægte kelim lille løber 74×102 cm et håndvævet tæppe i meget skønne farvenuancer. Farveregisteret spænder fra brun, lys brun, beige gul, orange til lyserød. Bundfarven er brun. Mønster og striber er unikke og det lille kelim fremstår meget flot i med de brunlige farvenuancer i fokus. Tæppet er nyrestaureret og antikt. Tæppet er vævet af ægte kelim.

Fakta finehome kelim løber lille

  • Oprindelse: Anatolsk kelim – håndlavet og autentisk i produktion
  • Restaureret og renset
  • Materialet er i 100% uld
  • Fladvævet kelim tæppe i håndspundet uld og indfarvet med plantefarver.
  • Tykkelsen er medium
  • Mål: kelim løber lille 74×102 cm

Hvad er kelim

Kelim er betegnelsen for væveteknikken. Det vil sige, at der er brugt en helt speciel væveteknik i forbindelse med fremstilling af tæppet. Kelim er betegnelsen for et fladvævet tæppe uden luv og kelim kan være meget forskellig i stil, mål og farver. Mønster og stil er unikke og netop forskelligheden kendetegner lokale traditioner og væveteknikker. “Kendere” kan se kelims oprindelse. Det fleste kelim kommer fra området omkring Anatolien i Tyrkiet, men mange kelim har også oprindelse i området der grænser op mod Afghanistan samt i Afghanistan. Denne løber af kelim 74×102 er håndplukket og rammer dansk moderne, men også unik boligindretning.

Køb kelim løber 74×102 online

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster samt mål til dit kelim tæppe, kelim puder eller kelim pufs  er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk. Vi får ofte ønsker om specifikke farver og mål, så du skal være meget velkommen. Leveringstiden vil dog så være lige længere 🙂 Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

Kelim løbere og kelim skal renses

Vi anbefaler kraftigt, du kelim ikke vaskes i vaskemaskinen. Kelim tåler ikke maskinvask. Den orientalske lille kelim løber skal renses. Se det samlede udvalg af vintage kelimtæpper, kelim puder og kelim tasker fra danske finehome lige her

Levering: Opnå gratis fragt hos danske finehome i hele Danmark ved køb for mere end 499 kr. Vi leverer med egen fragtmand eller sender med GLS. Bestil her.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...