Kelim løber lille 107×115 cm

649.00 kr.

Moderne håndvævet kelim til hyggelig og personlig boligindretning.

Specifikationer:

  • Mål: 107 cm lang x115 cm bred
  • Farver: Mange smukke farver og unikt mønster
  • Små frynser i begge ender af løberen
  • Skal renses

Pryd hjemmet og skån gulvet et smukt kelim tæppe. finehome leverer gratis

1 på lager

Beskrivelse

Moderne kelim løber 107×115 cm

finehome ægte kelim løber lille 107×115 cm er et håndvævet tæppe i meget skønne farvenuancer i brændte farver. Farveregisteret spænder fra brun, lys brun, beige gul, orange til lyserød og blå. Bundfarven er orange. Mønster og striber er unikke og det lille kelim fremstår meget flot i med de mange farvenuancer i fokus. Tæppet er nyrestaureret og antik. Tæppet er håndvævet af ægte kelim.

Fakta finehome kelim løber lille

  • Oprindelse: Anatolsk kelim – håndlavet og autentisk i produktion
  • Restaureret og renset
  • Materialet er i 100% uld
  • Fladvævet kelim tæppe i håndspundet uld og indfarvet med plantefarver.
  • Tykkelsen er medium
  • Mål: kelim løber lille er 107 cm lang og 115 cm bred – et næsten kvadratisk lille kelim tæppe

Hvad er kelim

Kelim er betegnelsen for væveteknikken. Det vil sige, at der er brugt en helt speciel væveteknik i forbindelse med fremstilling af tæppet. Kelim er betegnelsen for et fladvævet tæppe uden luv og kelim kan være meget forskellig i stil, mål og farver. Mønster og stil er unikke og netop forskelligheden kendetegner lokale traditioner og væveteknikker. “Kendere” kan se kelims oprindelse. Det fleste kelim kommer fra området omkring Anatolien i Tyrkiet, men mange kelim har også oprindelse i området der grænser op mod Afghanistan samt i Afghanistan. Denne løber af kelim 107×115 er håndplukket til det danske marked og rammer dansk moderne, men også unik boligindretning.

Køb kelim løber 107×115 cm online

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster samt mål til dit kelim tæppe, kelim puder eller kelim pufs  er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk. Vi får ofte ønsker om specifikke farver og mål, så du skal være meget velkommen. Leveringstiden vil dog så være lige længere 🙂 Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

Kelim løbere og kelim skal renses

Kelim tåler ikke maskinvask. Den lille autentiske og orientalske kelim løber skal renses. Se det samlede udvalg af vintage kelimtæpper, kelim puder og kelim tasker fra danske finehome lige her

Levering: Opnå gratis fragt hos danske finehome i hele Danmark ved køb for mere end 499 kr. Vi leverer med egen fragtmand eller sender med GLS. Bestil her.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg
Størrelse

Mål: 74×102 cm

Du kunne også være interesseret i...