Kelim tæppe med mønster

549.00 kr.

Ægte håndvævet orientalsk kelim tæppe – Kelim giver boligindretningen karakter og skåner samtidig gulvet

  • Mål: 62×93 cm
  • Robust kelim tæppe – skal renses

Køb ægte orientalsk kelim tæppe online –  Gratis levering i Danmark.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim tæppe med mønster

Frisk boligen op med et smukt rødt kelim tæppe med flot mønster. Det lille blå kilim i flotte farvekombinationer er et originalt håndlavet tyrkisk kelim tæppe fra Anatolien. Tæppet som måler 62×93 cm og er et lille aflangt kelim tæppe som udståler dansk hygge og unika bolig.

Kelim tæpper skåner gulvet

Kelim tæppet i blå farvenuancer med mønster er et slidstærkt tæppe, som kan benyttes i de områder, hvor der er meget trafik på gulv. Kelim tæpper er perfekte i boligindretningen i et gennemgangsrum eller blot til pynt. finehome tilbyder flere unika kelim tæpper samt små og store kelim puder i flere forskellige mål.

Flot rødt kelimløber med mønster

Produktinformation:

  • Bredde: 62 cm
  • Længde: 93 cm
  • Farve: finehome røde kelim tæppe med mønster i lyse og orange farvenuancer

Oprindelse: Tyrkiet, Anatolien. Lilleasien, som i dag udgør den asiatiske del af Tyrkiet. Anatolien er den ældre græske betegnelse for den store halvø. Den ligger mellem Bosporus, Marmarahavet, Dardanellerne, Sortehavet, Ægæiske hav og Middelhavet. Tæppet er af 100% uld. Tåler ikke vaskemaskine, men skal renses.

Fremstilling af kelim: Håndvævet, fladvævet kelim løber i håndspundet uld og indfarvet med plantefarver.

Det lille kelim tæppe med smukke blå, beige og lyse farvenuancer kan bruges foran døren, i entréen, eller lige der hvor du synes rummet trænger til beskyttelse eller opfriskning med flotte farver.

Kelim tæppe med mønster fra finehome Odense – men hvad er kelim?

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Ofte er kelim produceres af familiens kvinder i hjemmeproduktion eller i små lokale tæppeværksteder. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, striber, mønster samt mål på dit kelim tæppe eller kelim puder er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Se hele udvalget af finehome kelim tæpper her

Levering: Køber du et kelim tæppe hos finehome får du gratis fragt. Vi leverer selv eller sender med GLS.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg
Størrelse

52×107 cm

Du kunne også være interesseret i...