Kelimtæppe finehome – Håndvævet uldtæppe 60x115cm

1,499.00 DKK

Ægte håndvævet kelimtæppe

Kelimtæppe – Håndvævet uldtæppe 60x115cm.

Helt uimodståeligt smukt håndvævet kelimtæppe fra Tyrkiet. Et skønt farvestrålende kelimtæppe til hjemmet der kan pifte ethvert rum op.

Køb dit lækre kelimtæppe online i dag og få leveret gratis i løbet af ca. 2 hverdage.

1 på lager

Beskrivelse

Kelimtæppe finehome – Håndvævet uldtæppe 60x115cm

Unikt håndvævet slidstærk uldtæppe i røde farvenuancer

Produktinfo på finehome kelimtæppe:

Størrelse: 60 cm bred, 115 cm lang

Tykkelse: 3 mm tyk

Oprindelse: Tyrkiet, området vest for Anatolia

Fremstilling: Håndvævet

Uld er en naturlig tekstilfiber og et af de mest eftertragtede materialer til fremstilling af tæpper. Dette kelim er fra tyrkiet for de fleste kelimpuder og kelimtæpper forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim med farver og mønstrer.

Giv indretningen et farve-twist og skab varme og hygge i hjemmets rum med et flot og unikt kelim tæppe. Et kelimtæppe findes i mange forskellige mønstrer og farvekombinationer og kan nemt piste et hjem flot op. Unikke uldtæpper vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget særpræg. Bemærk mønstret i dette smukke tæppe. Her ser du et helt unikt mønster.

Kelimtæpper findes i et væld af varianter. finehome udvælger hver eneste kelimtæppe og hver eneste kelimpude til det danske marked.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

Se det samlede udvalg af kelimtæpper og kelimpuder fra finehome lige her: link

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønstrer og mål er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Vaskeanvisning på finehome kelimtæppe:

Det unikke uldtæppe tåler ikke vaskemaskine. Det skal renses.

Levering:

finehome leverer til pakkeshop eller direkte til din dør. Vi sender med GLS, DAO eller egen fragtmand. Gratis fragt ved køb af et finehome kelimtæppe.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg

Du kunne også være interesseret i...