Kelimtæppe finehome

599.00 kr.

På udkig efter et ægte håndvævet kelimtæppe?

Pryd hjemmet med et lille ægte finehome kelim tæppe

Giv hjemmet et hyggeligt udtryk med et ægte kelim tæppe

Dette smukke vintage kelimtæppe er et fantastisk flot håndvævet kelimtæppe fra Tyrkiet.

  • Kelimtæppet er et UNIKA kunsthåndværk i 100% uld.
  • Mål: 49×97 cm
  • Det lille farvestrålende tæppe kan pifte enhver bolig og boligindretning op.

Køb dit flotte kelimtæppe nemt og sikker online og få gratis levering. finehome leverer hurtigt i hele Danmark.

1 på lager

Beskrivelse

Kelimtæppe finehome – Håndvævet uldtæppe 49×97 cm

Unikt håndvævet slidstærk uldtæppe i røde, lyse og grønlige farvenuancer

Produktinfo på finehome kelimtæppe:

  • Størrelse: 49 cm bred, 97 cm lang
  • Tykkelse: 3 mm tyk
  • Oprindelse: Tyrkiet, området vest for Anatolien
  • Fremstilling: Håndvævet

Uld er en naturlig tekstilfiber og et af de mest eftertragtede materialer til fremstilling af tæpper. Dette kelim er fra Tyrkiet for de fleste kelimpuder og kelimtæpper forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim med farver og mønster.

Giv indretningen et farve-twist og skab varme og hygge i hjemmets rum med et flot og unikt kelim tæppe. finehome vintage kelimtæppe findes i mange forskellige mønstrer og farvekombinationer og kan nemt piste et hjem flot op. Et unikt uldtæppe vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget unikke særpræg. Bemærk detaljerne i det smukke mønster i dette smukke tæppe.

Kelimtæpper findes i et væld af varianter. finehome udvælger hver eneste kelimtæppe og hver eneste kelimpude til det danske marked.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønstrer og mål på kelim tæppe eller kelim pude er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Vaskeanvisning på finehome kelimtæppe:

Det unikke vintage uldtæppe tåler ikke vaskemaskine. Det skal renses. Se det samlede udvalg af vintage kelimtæpper og kelim puder fra finehome lige her

Levering:

finehome leverer til pakkeshop eller direkte til din dør. Vi sender med GLS, DAO eller egen fragtmand. Få gratis fragt ved køb af et vintage finehome kelimtæppe.

Yderligere information

Vægt 0.500 kg

Du kunne også være interesseret i...