Pom pom kelim tæppe

1,699.00 kr.

Ægte håndlavet pom pom kelim tæppe – giver din boligindretning liv og hygge 🙂

Langt pom pom tæppe af kelim 60x210 cm i mange farver

Flerfarvet smukt kelim til unika boligindretning

Specifikationer:

  • Mål: 62 cm bredt og 210 cm langt
  • Stammer oprindeligt fra Anatolien i Tyrkiet
  • Skal renses

Køb et meget smukt kelimtæppe online og få leveret gratis.

1 på lager

Beskrivelse

Flerfarvet pom pom tæppe

Er du på udkig efter et farvestrålende pom pom kelim tæppe, der kan friske din bolig op? finehome moderne kelim tæppe i mange forskellige farver skaber et smukt udtrykt i dit hjem. Pom Pom tæppet kan benyttes i både entré, stue samt soveværelse.

Pom pom kelim skåner gulvet

De moderne pom pom kelim tæpper er fremstillet i mange forskellige mønstrer og farver. Tæppet beskytter beskytter og pynter dit gulv på udsatte områder. Overfladen af kelim tæppet har en blød overflade at gå på. Idet pom pom kelim tæppet er håndknyttet / håndvævet er trådene samlet på bagsiden af tæppet. Tæppet er et unika tæppe, som der kun er lavet et af.

Specifikation Kilim tæppe med pom pom

  • Bredde: 52 cm
  • Længde: 210 cm
  • Beige frynser i begge ender af de lange pom pom kelim tæppe

Oprindelse: Tyrkiet, Anatolien. Lilleasien, som i dag udgør den asiatiske del af Tyrkiet. Anatolien er den ældre græske betegnelse for den store halvø. Den ligger mellem Bosporus, Marmarahavet, Dardanellerne, Sortehavet, Ægæiske hav og Middelhavet. Tæppet er af 100% uld. Det lille pynte kelim tæppe med flot mønster tåler ikke vaskemaskine, men skal renses.

Uld kelim tæpper – hvordan laves de?

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønster dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Ofte er kelim produceres af familiens kvinder i hjemmeproduktion eller i små lokale tæppeværksteder. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kelim &  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster samt mål et flot kelim tæppe eller kelim puder er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Køb dit Pom pom kelim tæppe online her og få gratis fragt. Se det samlede udvalg af finehome kelim tæpper Odense lige her

Yderligere information

Vægt 1.500 kg
Størrelse

Mål: 62 cm bredt og 210 cm langt

Du kunne også være interesseret i...