Bærestrop i læder til yogamåtte

169.00 kr.

Mangler du en lækker yogastrop i læder til transport af yogamåtte?

finehome yogastrop i lysebrunt læder hjælper dig med nem transport af din yogamåtte. Den eksklusive yogamåtte bærestrop og transport i naturfarvet læder kan nemt indstilles, så den passer til de fleste typer yogamåtter – dog ikke de helt tynde yogamåtter. Transport yogastroppen kan også benyttes til transport af tæpper eller yogamåtte med håndklæder om.

Specifikationer:

  • Materiale: PU læder
  • Mål: De 2 remme måler er 58 cm lange. Bredden på de 2 læderremme er 2,3 cm
  • Håndtag / greb til bærestoppen: Grebet er 2,8 cm bred og der er 16,6 cm mellem de 2 læderremme
  • Vægt: 95 gram

finehome leverer lynhurtigt.

5 på lager

Beskrivelse

Bærestrop læder til yogamåtter

På udkig efter en bærestrop og yogastrop læder til nem transport af yogamåtte?

finehome yoga transportstrop i lys brun PU læder er en flot og robust yogastrop med spænder. Yogastroppen er justerbar i de 2 remme, hvilket betyder, at bærestroppen kan bruges til stort set alle yogamåtter. Vi anbefaler dog ikke til de helt lette yogamåtter. Tag din træningsmåtte med på farten, ved at rulle den  sammen og spænde stroppen omkring yogamåtten i begge ender.

Eksklusiv yogastrop læder

Produktinformation:

  • Materiale: finehome bærestrop er fremstillet af 100% PU læder
  • Farve: Natur
  • Mål: De 2 remme måler 58 cm og der er en spænde på hver rem. Bredden er de 2 læderremme er 2,3 cm
  • Håndtag / greb til bærestoppen: Grebet er 2,8 cm bred og der er 16,6 cm mellem de 2 læderremme
  • Vægt: 95 gram

Bærestroppen lukkes med 2 spænder. Derfor er læderstroppen også justerbar i det stykke som skal lukke om selv yogamåtten. Bærestroppen kan i øvrigt og benyttes til transport af tæppe eller yogamåtte med håndklæde.

Se også det samlede udvalg af finehome yogamåtter samt yogaudstyr lige her.

Yogamåtte bærestrop

Hos finehome kan du vælge mellem flere forskellige bære stroppe. Se bl.a. også en kanvasstrop i kraftig sort kanvas. Alle bære stroppe er robuste med  justerbare stroppe. Er du mere til en yogataske kan du også finde det hos os. Har du brug for gode råd til fitness og yogaøvelser kan du finde inspiration og gratis træningsøvelser her og yogaøvelser for begyndere her.

Levering og finehome yogastrop

finehome sender din nye yogastop læder samme dag, som vi modtager orden, hvis og såfremt vi modtager ordren inden kl. 16:00. Alle ordrer leveres gratis i Odense. Du kan opnå gratis fragt i resten af landet ved køb for mere end 499 kr. Har du spørgsmål til finehome bærestrop eller andre finehome produkter er du altid velkommen til at kontakte os på: info@finehome.dk eller per telefon: Telefon nr.: 3035 4616.

Yderligere information

Vægt 0.225 kg

Du kunne også være interesseret i...