Kelim Pude 142

329.00 kr.

Ægte håndlavet kelimpude betræk – leveres med lækker monteringspude – attraktiv pris

Pudebetrækket er håndsyet af vintage kelimtæppe fra Tyrkiet. Ægte kelim puder er unikke, hvilket betyder alle puder er forskellige.

Produktinformation:

  • Mål: 40 x 40 cm.
  • Forsiden er af 100% kelim (uld) og bagsiden er af 100% bomuld.
  • Skal renses.

Har du fået lyst til at købe denne smukke kelim pude, kan du gøre det nemt og sikkert online.

Køb 2 kelim puder og få gratis fragt.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 142 – finehome

Kelim pude 142 i mange flotte farvenuancer med smukt mønster. Kelim pude 40×40 cm er en unik uldpude til dig, som ønsker noget unikt boliginteriør. De friske farvestrålende kelimpuder kan pifte sofa eller lænestol op i dagligstuen. Den orientalske kelim pude kan matches med tæpper samt andre kelim puder i forskellige små og store størrelser. Når du køber en vintage kelimpude hos finehome, får du et unikt kunsthåndværk til din boligindretning. Unik fordi der kun er lavet en kelim pude 142.

Har du lyst til at se det samlede udvalg af kelim puder i alle størrelser 40×40, 50×50 og 40×60 cm kan du se udvalg her: finehome kelimpuder

Kelimpuder historien fra finehome

Det tyrkiske kelim puder du ser i finehome shop er alle fremstillet af originale vintage kelimtæpper. Kelimpuderne fra Tyrkiet er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden. De minder efter hinanden i striber, mønster og farve.

De orientalske uldpuder vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg, hvadenten du vælger at bruge dem i stuen, som pynt på en bænk eller slagbænk, på sengen eller noget helt andet. De store kelimpuder er robuste og flotte som gulvpude. En kelimpude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her

Specifikationer Kelim pude 142

  • 40×40 cm kelimpude
  • Forside af kelim pudebetræk: 100% uld
  • Bagside af kelim pudebetræk: 100% bomuld med en lynlås på midten.
  • finehome vintagekelim pudebetræk tåler ikke vaskemaskine. Monteringspude skal tages ud via lynlås på bagside af kelim pude 142.
  • Din autentiske vintage kelimpude i 40×40 cm leveres med monteringspude med naturfjer.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din eller dine unikke kelimpuder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk

Få gratis fragt ved køb på over 499 kr. Få gratis levering på alle ordre i hele Odense. Du er velkommen til selv at hente din kelimpude hos os. Se yderligere information i check out.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...