Badehåndklæder | Køb nye luksus æko badelagner| finehome

Badehåndklæder

Viser alle 9 resultater

Badehåndklæder fra finehome i luksus kvalitet

70x140cm badehåndklæder i grå, beige og hvid

Tidløse badelagner & badehåndklæder fra finehome

Tilsæt luksus i hverdagen med bæredygtige og økologiske badehåndklæder fra finehome. finehome badelagner er skabt med fokus på funktionalitet, design og velvære.

Udvalget af store luksusbadehåndklæder består af bomulds- og økologiske badelagner samt hammamhåndklæder i mange flotte farver, mønstre og størrelser, Kvaliteten på ikke organiske og økologiske badelagner er i bedste bomuldskvalitet med suveræn god tørreevne.

Badehåndklæder størrelse

Er dine badelagner slidte eller skal badeværelset friskes op med store håndklæder i flotte farver? Så find dine nye små og store håndklæder hos finehome. Vi har et bredt sortiment af økologiske håndklæder, badehåndklæder, gæstehåndklæder, strandhåndklæder, vaskeklude. finehome Organic Hearts serie er et hit som babyhåndklæder pga. blødheden og den høje GOTS økologiske kvalitet.

De store håndklæder som inkluderer hammamhåndklæder tilbydes i følgende størrelser: 70×140, 100×150 og 95×180 cm. Se alle hammamhåndklæder her

Økologiske badehåndklæder

De store nye GOTS certificerede økologiske badelagner fra håndklædeserien Organic Hearts er sammen med følelsen af luksus allerede flyttet ind i mange danske hjem. De smukke og stilrene luksus håndklæder har GOTS certificering, hvilket betyder, at håndklædeserien lever op til god miljømæssig og social ansvarlig produktion.

Alle store håndklæder fra finehome er special-designet med dekorative stropper i begge sider af håndklæder. Det sikrer, at du nemt kan hænge badehåndklædet efter badet. De tidløse og stilrene badehåndklæder passer perfekt til håndklædeholderen eller på håndklædevarmeren.

Luksus på badeværelset

Spastemning med hvide laekre haandklaeder fra finehome

Skab spastemning med hvide håndklæder

Nyd ægte luksusstemning i bademiljøet fra morgenstunden med bløde og behagelige bagelagner eller tag et lang karbad og nyd en ægte spafornemmelse med grå, sand eller hvide badehåndklæder.

Sådan vasker du dine nye badehåndklæder

Husk at alle bomuldshåndklæder og økologiske badehåndklædet skal lægges i blød i koldt vand i ca. 24 timer før brug. Det sikrer, at tekstilfibrene åbner sig, så bomulden kan suge væske til sig og nemt tørre. Det vaskes herefter. finehome anbefaler at vaske badehåndklæderne ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Førnævnte behandling gør, at du kan beholde dine robuste luksus håndklæder smukke i flere år.

Scroll op og se udvalget af alle gode badehåndklæder, som vil føles godt i dit hjem.