Badehåndklæder

Viser alle 6 resultater

Badehåndklæder fra finehome i luksus kvalitet

70x140cm badehåndklæder i grå, beige og hvid

Eksklusive håndklæder i tidløs skandinavisk stil.

Tilsæt luksus til din hverdag med eksklusive badebåndklæder 🙂 Frisk dit badeværelse op i smuk og tidløs skandinavisk stil med elegante badehåndklæder.

finehome tilbyder badehåndklæder og badelagner i flere flotte designs og smukke farver. De har dimensionerne 70x140cm og kommer både i grå, hvid og beige.

Badehåndklæderne er i 100% lækker blød bomuld og så har de en god absorberingsevne.

De er special-designet med dekorative finehome stropper i toppen og i siden af håndklæderne. Tørreevnen er i top.

Spastemning med hvide laekre haandklaeder fra finehome

Skab spastemning med hvide håndklæder

Nyd ægte luksus i bademiljøet fra morgenstunden med bløde og behagelige håndklæder eller nyd en ægte spafornemmelse med visuelt flotte badehåndklæder.

De tidløse og stilrene håndklæder matcher de fleste badeværelser. De kan også benyttes som badelagen / strandhåndklæde. De hvide badehåndklæder er perfekte til wellness- og spastemningen.

Husk at håndklædet skal lægges i blød i koldt vand i 24 timer før brug. Det sikrer at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og nemt tørre. Det vaskes herefter. finehome anbefaler at vaske badehåndklædet ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Førnævnte behandling gør, at du kan beholde dine håndklæder smukke i flere år.

Scroll op og se udvalget af de holdbare 70x140cm badehåndklæder, som vil føles godt i dit hjem.