Håndklæder

Viser alle 19 resultater

Køb dine nye håndklæder online hos finehome

haandklaeder og badehaandklæder i smukke skandinaviske farver fra finehome

Køb dine håndklæder online

Lækre og eksklusive håndklæder er en af de nemmeste og mest effektive måder at forny dit badeværelse på. Gå på opdagelse i vores finehome-udvalg og slå roligt til med det samme. Priserne er gode og kvaliteten er i top.

Oplev følelsen af luksus med tidløse håndklæder i 100% blød bomuld. Sortimentet tilbydes i flere designs og i flere smukke skandinaviske farver – fx grå, hvid og beige.

Alle gæstehåndklæder, almindelige håndklæder samt bade- og strandhåndklæder har dekorative stropper i kort og lang ende, så de nemt kan hænge på håndklædeholder.

Kvaliteten på bomuldshåndklæderne er i top og de har en god absorberingsevne. finehome tilbyder følgende mål: 30×30, 40×60, 50×100, 70×140 cm samt hammam inspirede badehåndklæder med flg. mål: 100×150 cm. Hamam designs kan du se her: hamam badehåndklæder i 2 farver.

gråt håndklæde på sandstrand

Kvalitetshåndklæde med god tørreevne i grå

Håndklæderne er designet med fokus på funktionalitet og kvalitet. Samtidig har vi haft fokus på wellness stemning og et flot “feel good” design. Et design som er elegant og som skaber en blid  stemning i indretningen.

finehome.dk tilbyder flere designs: Arosa Design (uden frynser) og Cenon Design (med frynser). Lige nu tilbydes begge design til meget fordelagtige priser. Begge designs er i følgende farver: Hvid, beige og grå. Scroll op og se kollektionsudvalget af de bedste håndklæder.

På finehome.dk kan du shoppe hjemmefra 24 timer i døgnet. Køb dine håndklæder nemt online her og få leveret til døren eller til pakkeshop. Gratis fragt ved køb på over 500 kr.