Gode håndklæder | Køb luksus håndklæder med høj tørreevne | finehome

Håndklæder

Viser 1–20 af 36 resultater

Gode håndklæder online

haandklaeder og badehaandklæder i smukke skandinaviske farver fra finehome

Gode håndklæder fra finehome

Skal klinker og fliser i baderum friskes op med gode håndklæder med høj tørreevne?

Eksklusive bomuldshåndklæder er en nem effektiv måde at forny dit badeværelse på. Gå på opdagelse i finehome aktuelle håndklæde sortiment i webshoppen og lad dig blive fristet af gode økologiske håndklæder og bomuldshåndklæder i store og små størrelser.

Det er nemt og overskueligt at finde de tekstiler du mangler. Du kan søge i kategorierne gæstehåndklæder, badehåndklæder, hammamhåndklæder, håndklæder og vaskeklude.

Udvalget er godt, hvadenten du vælger linjen indenfor økologiske håndklæder eller almindelige gode håndklæder. Slå roligt til med det samme. Priserne er fair fra billig til den lidt dyrere prisklasse med organic / økologisk udvalg. finehome garanterer at kvaliteten er i top i alle prisklasser.

Luksus håndklæder

Oplev følelsen af luksus med tidløse håndklæde designs i 100% blød bomuld og i 100% organic / økologisk bomuld. finehome håndklædeserie og håndklædepakker tilbydes i smukke skandinaviske farver som grå, mørkegrå, skifergrå,  beige, sand og hvide håndklæder. De ensfarvede eller flerfarvede håndklæde designs tilbydes med smukt vævet mønster, med eller uden frynser.

Find originale hammamhåndklæder også kaldet pestemals i smukke klare farver og mønstrer samt luksusudgaven af finehome hammamhåndklæde med dekorative striber.

Alle små gæstehåndklæder, almindelige 50×100 håndklæder samt badehåndklæder og strandhåndklæder har dekorative stropper i kort og lang side, så de nemt kan hænge på håndklædeholder eller andet badeværelsestilbehør.

Stort udvalg af bedste håndklæder

finehome tilbyder gode håndklæder i store og små designs med følgende mål: 30×30, 40×60, 50×100, 70×140 cm samt hammaminspirede luksus badehåndklæder som måler 100×150 cm. De originale pesthemal tilbydes i håndklædepakker. Se mere under hammamhåndklæder.

Organic Hearts badehåndklæder fra finehome

GOTS certificerede øko badehåndklæder

finehome’s gode håndklæder er skabt med fokus på funktionalitet og kvalitet. De udtrykker en dejlig blid  stemning i indretningen – en lækker wellness og  “feel good” følelse. Tørreevnen er i top.

finehome tilbyder flere håndklæde linjer:: Arosa Design (uden frynser), Cenon Design (med frynser), Organic Hearts serie (økologiske håndklæder) samt hammam håndklæder.

Køb økologiske håndklæder

Den bæredygtige GOTS certificerede håndklædeserie Organic Hearts / Alba Design er gode håndklæder i allerhøjeste bomuldskvalitet.

Organic Hearts håndklædeserie står for bæredygtighed og økologi. Håndklædeserien tilbydes i hvid, sand / prærie farvet samt en virkelig smuk skifergrå / mørkegrå farve som allerede er et HIT. Scroll op og se hele kollektionen, som også inkluderer vaskeklude. Vær med til at støtte grøn bæredygtighed. Køb økologisk til bademiljøet lige her.

Da håndklæder ofte hænger fremme på badeværelset, er nye bomuldshåndklæder og økologiske håndklæder en billig og nem måde at forny indretning og stil på badeværelset.