Tilbud

Gæstehåndklæde hvid 40×60 cm, 100% bomuld finehome

Original price was: 39.95 kr..Current price is: 29.95 kr..

Virkelig smukt gaestehåndklaede i hvid, Arosa Design fra finehome

Eksklusivt hvidt gæstehåndklæde i 100% blødt bomuld

Tid til nye håndklæder i flot hvid farve?

Skab personlighed på dit badeværelse ved at fylde det med små lækre kvalitetshåndklæder i 100% bomuld.

Det lille bomuldshåndklæde, AROSA DESIGN 40×60 cm giver bademiljøet et elegant udtryk og så har det fantastiske tørreegenskaber.

Farven hvid klæder alle badeværelser – og så oser det af renhed:-)

Køb onine og få lynhurtig levering.

Beskrivelse

Luksus gæstehåndklæde 40×60 cm 100% bomuld

finehome lille hvide luksus gæstehåndklæde 40×60 cm, Arosa Design udstråler renhed og skaber hygge på badeværelse. De små hvide gæstehåndklæder med god tørreevne kan også med fordel bruges som køkkenhåndklæder. Håndklædet er også velfungerende som svedhåndklæde grundet de gode tørreegenskaber. Det lille bomuldshåndklæde udmærker sig ved et enkelt hvidt design med dekorationsstriber i hvide i begge ender.

Vil du slippe for store vasketøjsbunker?

Slip for en proppet vaskemaskine og store vasketøjsbunker. En nem måde at gå fra en stor vasketøjsbunke til en lille vasketøjsbunke er ved at bruge små dekorative luksus bomuldshåndklæder på badeværelset. Brug et lille luksus gæstehåndklæde der hvor du vasker hænder. Det er nemt, dekorativt og så sikres hygiejnen ved at skifte det lille luksus gæstehåndklæde 40×60 ofte. Det lille bomuldsklæde fylder næsten ingenting i vaskemaskinen sammenlignet med almindelige store håndklæder.

Kvaliteten på det lille hvide luksus gæstehåndklæde er i top. Gæstehåndklædet holder formen vask efter vask.

luksus gæstehåndklæder i smukke farver

Små luksus gæstehåndklæder fra finehome til fair priser

Små håndklæder ser dekorative ud, når de hænger ved siden af hinanden eller når du ligger sammenrullet i en bunke på badeværelsesbordet eller i en kasse. Se hele udvalget af alle finehome gæstehåndklæder her.

Hvor ofte skal man skifte håndklæder

finehome anbefaler skift af håndklæder til håndvask hver dag. Specielt de små gæstehåndklæder som bruges efter vask af hænder kan samle bakterier. Det kan derfor være en god idé at skifte de små håndklæder til hænderne lidt oftere . Vask hænderne ofte 🙂 På den måde beskytter du dig selv og andre. Se evt. mere information om hvordan du sikrer god håndhygiejne lige her

Luksus gæstehåndklæde – brug naturligt skyllemiddel

finehome anbefaler ikke skyllemiddel.  Skyllemiddel kan lægge sig rundt om stoffibrene i de små hvide håndklæder. Et god råd er hjemmelavet naturligt skyllemiddel i stedet. Bland 1 liter vand med en halv liter hvid eddike. Tilsæt 2 spsk. natron (lidt ad gangen). Bland det godt sammen. Hæld herefter blandingen i en flaske, som du nu kan bruge som eget hjemmelavede blødgøringsmiddel.

Vask – 60 grader

finehome luksus gæstehåndklæde hvide, Arosa Design skal vaskes ved minimum 60 grader. Behandlingen sikrer, at bakterier bliver udryddet samt at hygiejnen opretholdes. finehome anbefaler, at bruge vaskepulver og ikke flydende vaskepulver. Lad håndklædet tørre i naturen eller brug tørretumbler.

Fakta – hvid gæstehåndklæde Arosa Design
Long stable cotton. 100% blød bomuld. Længde: 60 cm. Bredde: 40 cm. Mærke: Arosa Design. Dansk Design af finehome, Danmark. Farve: Hvid. 450 GSM. Dekorative finehome stropper i kort og lang side.

Arosa Design luksus gæstehåndklæde er tilbydes i 3 størrelser 70×140, 40×60, 50×100 cm. Designet er eksklusiv skandinavisk stil, som holder mange år. finehome gæstehåndklæder, håndklæder og badelagner matcher finehome badeforhæng. Klik på link hvis du har lyst til at vores bruseforhæng 160×190 cm i stof  finehome badeforhæng

Tips: Brug evt. det lille gæstehåndklæde som håndklæde til sport, svedhåndklæde samt til eftertørring af olier efter massage. Det er nemt og billigt at bruge et lille gæstehåndklæde lige der hvor du skifter håndklæder ofte. Har du lyst til at se det samlede udvalg af gode håndklæder fra finehome så følg dette link.

Køb små hvide håndklæde hos finehome og få gode oplevelser med dine håndklæder.

Yderligere information

Vægt 0.175 kg
Størrelse

40×60

Vaskeanvisning

Vaskeanvisning – før brug
Vi anbefaler at dit hvide Arosa Design gæstehåndklæde lægges i blød i koldt vand natten over. Det vaskes herefter i vaskemaskinen. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrerne åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt. Denne behandling sikrer absorberingsevnen.

Det lille gæstehåndklæder skal vaskes ved 60 grader. Det tåler tørretumbling

Du kunne også være interesseret i...