Luksus gæstehåndklæde - Køb hvide gæstehåndklæder 40x60 | finehome
Tilbud

Gæstehåndklæde hvid 40×60 cm Arosa Design finehome

19.95 DKK

Virkelig smukt gaestehåndklaede i hvid, Arosa Design fra finehome

Eksklusivt hvidt gæstehåndklæde i 100% blødt bomuld

Skal badeværelset piftes op?

Det lille håndklæde, AROSA DESIGN 40×60 cm giver bademiljøet et elegant udtryk.

Farven hvid klæder alle badeværelser – og så oser det af renhed:-)

Gæstehåndklædet er af 100% blød bomuld med gode tørreegenskaber.

Tilbydes i følgende mål: 40×60, 50×100, 70×140 cm

Nyd et flot gæstehåndklæde som holder formen vask efter vask.

Beskrivelse

Luksus gæstehåndklæde 40×60 cm Arosa Design

finehome lille hvide luksus gæstehåndklæde 40×60 cm udstråler renhed og skaber hygge på badeværelse og i boligen. Du kan med store fordele bruge små luksus gæstehåndklæder, som køkkenhåndklæde og gæstehåndklæde men også som et godt svedhåndklæde. Det lille bomuldshåndklæde udmærker sig ved at have gode tørreegenskaber samt et flot design.

Vil du slippe for store vasketøjsbunker?

Slip for en proppet vaskemaskine og store vasketøjsbunker. En nem måde at gå fra en stor vasketøjsbunke til en lille vasketøjsbunke er ved at bruge små dekorative bomuldshåndklæder på badeværelset. Burg et lille luksus gæstehåndklæde der hvor du vasker hænder. Det er nemt, dekorativt og så sikrer du hygiejnen ved at skifte det lille luksus gæstehåndklæde 40×60 ofte. Det lille bomuldsklæde fylder næsten ingenting i vaskemaskinen, når man sammenligner med de almindelige 50×100 håndklæder.

Kvaliteten på det lille hvide luksus gæstehåndklæde er i top. Prisen er attraktiv og håndklædet holder en flot form vask efter vask.

luksus gæstehåndklæder i smukke farver

Små luksus gæstehåndklæder fra finehome til fair priser

De små håndklæder ser dekorative ud, når de hænger ved siden af hinanden eller sammenrullet i en bunke på badeværelsesbordet.

Hvor ofte skal man skifte håndklæder

finehome anbefaler skift af håndklæder til håndvask hver dag. Specielt de små gæstehåndklæder som bruges efter vask af hænder kan samle bakterier. Det kan derfor være en god idé at skifte de små håndklædet til hænderne lidt oftere . Vask hænder ofte. På denne måde beskytter du dig selv og andre. Se evt. mere information om hvordan du sikrer god håndhygiejne lige her

Luksus gæstehåndklæde – brug naturligt skyllemiddel

finehome anbefaler ikke skyllemiddel.  Skyllemiddel kan lægge sig rundt om stoffibrerne i de små hvide håndklæder. Et god råd er hjemmelavet naturligt skyllemiddel istedet. Bland 1 liter vand med en halv liter hvid eddike. Tilsæt 2 spsk natron (lidt ad gangen). Bland det godt sammen. Hæld herefter blandingen i en flaske, som du nu kan bruge som eget hjemmelavede blødgøringsmiddel.

Vask – 60 grader

finehome luksus gæstehåndklæde, Arosa Design skal vaskes ved minimum 60 grader. Behandlingen sikrer at bakterier bliver udryddet samt at hygiejnen opretholdes. finehome anbefaler, at bruge vaskepulver og ikke flydende vaskepulver. Tørretumbling anbefales.

Fakta – hvid gæstehåndklæde Arosa Design
Long stable cotton. 100 % blød bomuld. Længde: 60 cm. Bredde: 40 cm. Mærke: Arosa Design. Dansk Design af finehome, Denmark. Farve: Hvid. 450 GSM. Dekorative finehome stropper i kort og lang side.

Arosa Design luksus gæstehåndklæde er fås i 3 størrelser 70×140, 40×60, 50×100 cm. Designet er eksklusiv skandinavisk stil, som holder mange år. Vores gæstehåndklæder, håndklæder og badelagner matcher finehome badeforhæng. Klik på link hvis du har lyst til at vores bruseforhæng 160×190 cm i stof  finehome badeforhæng

Tips: Brug evt. det lille gæstehåndklæde som håndklæde til sport, svedhåndklæde samt til eftertørring af olier efter massage. Det er nemt og billigt at bruge et lille gæstehåndklæde, der hvor du skifter håndklæder ofte. Har du lyst til at se det samlede udvalg af gode håndklæder fra finehome kan du følge dette link.

Køb et lækker og billigt håndklæde online lige her 🙂

Yderligere information

Vægt 0.175 kg
Størrelse

40×60

Vaskeanvisning

Vaskeanvisning – før brug
Vi anbefaler at dit hvide Arosa Design gæstehåndklæde lægges i blød i koldt vand natten over. Det vaskes herefter i vaskemaskinen. Det kolde vand sikrer, at tekstilfibrerne åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt. Denne behandling sikrer absorberingsevnen.

Det lille gæstehåndklæder skal vaskes ved 60 grader. Det tåler tørretumbling

Du kunne også være interesseret i...