Hamam håndklæde med mønster og øjne

199.00 kr.

På udkig efter et råhvidt hamam håndklæde med mønster?

Dette smukke hamam håndklæde i råhvid med et elegant mønster er et smukt alsidigt og praktisk håndklæde som er perfekt som strandhåndklæde, sarong, yogahåndklæde og picnictæppe. Det er let at pakke og perfekt til rejser og udendørsaktiviteter.

Fakta om finehome tyrkiske håndklæde:

  • Måler 90×190 cm
  • 100% ren tyrkisk bomuld
  • Vægt cirka 450 gram

Køb dette hamam håndklæde til dig selv eller som en tankevækkende gave til en ven eller et familiemedlem. Det er en gave som vil blive værdsat og brig i mange år fremover.

10 på lager

Beskrivelse

Råhvidt hamam håndklæde med mønster

finehome smukke hamam håndklæde 90×190 cm i råhvid med et elegant mønster og øje er et charmerende originalt tyrkisk hammam håndklæde i lækker bomuld. Uanset om du bruger det på stranden, i badeværelset eller til yoga, vil du elske dets bløde tekstur samt unikke design som skaber hygge i alle brugssituationer.

Hvad er et ægte hamam håndklæde?

Et hammam håndklæde eller et pesthemal er et tyndt vævet stort klæde, som oprindeligt blev brugt i tyrkisk bad, det tyrkerne kalder en hamam. Hammamhåndklædet er stort nok til, at du kan vikle det om kroppen som en sarong. De populære hammam håndklæder er meget populære. Dette finehome hamam håndklæde 90×190 cm er perfekt til både tørring at svøbe om kroppen, da det er lækkert og absorberende

Tyrkiske håndklæde 90×190 cm i stilfuldt design:

Produktinformation – finehome originale tyrkiske håndklæder:

  • Materiale: 100% bomuld
  • Vægt: 450 gram
  • Mål: hamam håndklæde 90×190
  • Original tyrkisk vævning
  • Farve råhvid med mønster af øjne med mere i gul, blå og sort

Hos danske finehome kan vælge mellem flere forskellige typer af originale tyrkiske håndklæder. Se hele udvalget af finehome hammamhåndklæder her

Vask af råhvid hamam håndklæde 90×190 med mønster

Dit nye iøjnefaldende håndklæde er hurtigtørrende og nem at vaske

Få dit nye hammam håndklæde 90×190 til at suge. Bomuldsfibrene er slidstærke og er velegnet til mange gentagne vaske. Fibrene i hammamhåndklædet skal aktiveres for at det kan suge optimalt. Før du tager dit lækre håndklæde i brug bør du lægge det i blød i en balje med koldt vand i cirka 24 timer. Det får bomuldsfibrene til at åbne sig, så de bedre kan absorbere vandet.

Vask hammam håndklædet ved så lave grader som muligt. Det sikrer hammamhåndklædernes levetid. Vi anbefaler vask ved 40 grader.

Har du lyst til at læse mere fakta om hvordan et tyrkisk bad foregår? Du kan tjekke fakta her.

Har du lyst til at se udvalget af alle finehome håndklæder, kan du checke linket her finehome leverer lynhurtigt. Se muligheder for levering i check-out.

Yderligere information

Vægt 0.510 kg

Du kunne også være interesseret i...