Kelim Pude – 111

299.95 DKK

Kelim pude 111 i gule og røde farvenuancer

Smuk kelim pude i 40 x 40 cm

Ægte håndlavet kelim pudebetræk

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. finehome kelim puder er unikke, hvilket betyder alle puder er forskellige.

Produktinformation: 40 x 40 cm.

Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld.

Skal renses.

Har du fået lyst til at eje denne smukke kelimpude, kan du nemt bestille den online lige her.

Leveringstid: Ca. 2 hverdage.

1 på lager

Beskrivelse

Ægte kelimpuder – historien fra finehome

Ægte kelimpuder i smukke farver, inklusiv monteringspuder finder du blandt finehome’s udvalg. Alle puder de ægte kelimpuder er fra Tyrkiet. De er lavet af flotte vintage kelimtæpper. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden og minder derfor meget efter hinanden i mønsteret.

Vores ægte kelimpuder i smukke farver inklusiv monteringspuder vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg med de flotte farver, enten om du vælger at bruge den eller dem i sofaen, på sengen som pynt i stolen eller noget helt andet. En sådan pude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder de hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her.

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder kan du følge dette link.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim-puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk så vil vi gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

Vaskeanvisning finehome kelimpuder: Pudebetrækket som er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet skal renses.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...