Kelim Pude – 111

299.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk – leveres med monteringspude

finehome kelim puder alle unikke, nogle puder kan minde efter hinanden, idet de er syet af samme kelim.

Produktinformation:

  • 40 x 40 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er 100% bomuld.
  • Håndsyet af ægte vintage kelim

Har du fået lyst til at eje denne smukke kelimpude? Bestil online og få en ægte unikapude til opfriskning af boligindretningen. finehome leverer hurtigt i hele Danmark

1 på lager

Beskrivelse

Ægte kelimpuder i smukke farver

Kelim pude 40×40 cm fra finehome er en af de mange ægte kelimpuder i smukke farver fra finehome. Vi har håndplukket og udvalgt denne smukke pude til et af de danske hjem. Kelim pude 111 er i smukke brune, beige, orange, gule og rødlige farvenuancer med striber samt et unikt mønster. Kelim puden er til dig som ønsker noget unika og anderledes i dit hjem. Unikt fordi kelim puder er håndvævet og håndsyet, hvilket betyder at 2 puder ikke er ens. Ønsker du at give dagligstuen et pift kan en orientalsk kelim pude være en god opfriskning i sofaen eller lænestolen i dagligstuen.

De små 40×40 cm kelimpuder kan matches på mange forskellige måder med store og mindre puder. Har du lyst til at se hele udvalget af finehome kelim puder, som alle oprindeligt stammer fra Tyrkiet kan du se mere her Alle finehome kelim puder leveres med monteringspuder med naturfjer.

Kelim puder – historien fra finehome

Alle “kilim” er fremstillet af flotte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. De unikke puder er vævet efter en helt special kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men unik håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden. Det vil sige, at de minder meget efter hinanden i mønster, striber og farvekombinationer.

Vores ægte kelimpuder i smukke farver vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg med de flotte farver, hvad enten du vælger at bruge dem i sofaen, på sengen, som pynt i stolen eller noget helt andet. En lille smuk uld pude er til dig som ønsker sit helt eget særpræg i indretningen.

Trendcarpets eller kelim-puder de hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim og vintagekelim tæpper kan du læse mere her.

Vaskeanvisning og specifikationer

  • Kelim pude 40×40 cm
  • Forsiden er i 100% uld
  • Bagsiden er af 100% med en lynlås på midten.

Vask: Kelim puden tåler ikke vaskemaskine, men skal renses. Monteringspuden kan tages ud via lynlåsen på bagsiden af puden.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på dine unikke kelimpuder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk

Har du fået lyst til at købe din kelim pude online kan du gøre det her. finehome sender med DAO eller GLS. Du går gratis fragt ved køb på over 499 kr. Bor du i Odense får du gratis fragt ved hvert køb. Du er velkommen til selv at hente dine ægte kelimpuder i smukke farver hos os. Se mere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...