Kelim Pude 155

299.95 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk med montagepude

finehome kelim vintagepude er syet af ægt kelim fra Tyrkiet.

Produktinformation:

Mål: 40 x 40 cm.

Forsiden er af 100% kelim (uld) og bagsiden er i 100% bomuld med lynlås på midten.

Skal renses.

Ved køb af kelim pude 155 får du en unik pude, idet der ikke 2 ens fra dette kelimtæppe.

finehome leverer hurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

Vintage pude

40×40 kelim pude 155 er en smuk håndsyet tyrkisk vintage pude og en unik bolig ting. Kelim er for dig, som ønsker noget specielt og unikt i din boligindretning. Unik fordi de tyrkiske kelim pudebetræk er 100% håndlavede og ikke 2 er ens. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men unikke vintage puder som er håndlavede kelimbetræk. Kendetegnet for kelim puder er, at de som oftest er meget farvestrålende i mønster og striber. Det er som oftest familiens kvinder i de orientalske lande, der fremstiller de unikke kunsthåndværk.

Stort udvalg af kelimpuder

Har hjemmets rum brug for opfriskning, er en vintage pude fra Tyrkiet et godt bud på opfriskning af stue eller sofa. De store kelimpuder kan bruges som gulvpuder. De 40×40 cm vintage puder kan matches store og små kelim puder. F.eks. vil en slagbænk eller en gamle lænestol vil et flot pift med en ægte autentisk vintage kelim pude. Den unikke uldpude leveres med monteringspude. De tyrkiske kelimpuder er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Det betyder at alle kelim pudetræk er forskellige. finehome tilbyder enkelte vintagepuder som er “i familie” med hinanden. Det vil sige, at de gamle kilim er syet af samme kelimtæppe eller kelimløber. Derfor minder udtrykket i puden og i stil meget efter hinanden.

Historien om kelim

De smukke vintagekelim puder med eller uden striber giver dit hjem sit helt eget særpræg. De robuste puder har en lang og spændende historik.

Trendcarpets eller kelim-puder som de populært kaldes, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver tyrkisk region har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. De gamle tyrkiske tæpper er indfarvet med plantefarver. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim og kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønstrer og mål til din bolig ting i kelim er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Vintage pude 155 i 40×40 cm har sit helt eget særpræg. Alle finehome kelimpuder 40×40, 50×50 og 40×60 vintage kelim puder er fra Tyrkiet. Har du lyst til at se hele udvalget i store og små pyntepuder, kan du følge dette link

Kelim pude 155  leveres med monteringspude. Kelim pudebetræk tåler ikke vaskemaskine. finehome anbefaler, af afmontere pudebetrækket og sende betrækket til rens.

Køb vintage pude online – Få gratis fragt ved køb af 2 kelim puder

finehome leverer din “nye” kelim vintage pude til pakkeshop eller direkte hjem til dig. Vi sender med GLS eller DAO. Leveringstid: Cirka 2 dage.

Få gratis fragt ved køb af alle bolig ting i Odense og få gratis fragt ved alle køb på over 499 kr. i resten af landet. Se yderligere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...