Kelim Pude – 127

339.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk med monteringspude

Pudebetrækket er syet af smukt vintage kelimtæppe. finehome kelimpude er unik og giver hjemmets rum sit helt eget særpræg.

Produktinformation:

  • Mål 40 x 40 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld.
  • Kelim pudebetræk tåler ikke vaskemaskine. Det bør renses.

Køb din smukke uldpude nemt og sikkert online. Vi leverer lynhurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude nr. 127

Unik orientalsk uldpude, kelim pude 127 i smukke farvenuancer med et væld af farver og unika mønster . Den elegante sofapude er skåret og håndsyet af smukt vintagetæppe fra Tyrkiet. Den lille kelim sofapude måler 40×40 cm.

Ægte kelimpuder – historien fra finehome

Kelim pude 127 har en smuk farvesammensætning med striber og unikt mønster. Kelimpuden leveres med monteringspude med fjer. Den lille kelim pude 40×40 stammer fra Anatolien i Tyrkiet. Alle kelim uldpuder i finehome webshop er ægte kelimpuder fra de orientalske landet. De fleste kelim puder er fra Tyrkiet. Kelim pudebetrækket på de små kunsthåndværker er vævet efter en helt unik kelim-teknik.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kilim /  kelimtæpper kan du læse mere her.

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelim puder 40×40, 50×50, 40×60 samt 60×60, kan du følge dette link

finehome kelim webshop får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster og mål på din unikke kelim sofapude eller gulvpude er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Vaskeanvisning kelim pude 127

Det smukke kelim pudebetræk 127 tåler ikke vaskemaskine. Antik kelim er slidstærk, men skal renses.

Levering:

finehome leverer til pakkeshop eller direkte til din dør. Vi sender med GLS eller DAO. Du får gratis fragt ved onlinekøb på over 499 kr. Din unikke og moderne kelim pude leveres med en lækker monteringspude. Fyldet i puden er af fjer. Vælger du en leverings adresse i Odense leverer finehome gratis.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...