Kelim Pude 131

329.00 kr.

Ægte håndlavet kelimpude inkl. monteringspude – attraktiv pris

Frisk boligens rum op med en virkelig smuk vintage kelim pude.

Produktinformation: 40 x 40 cm.

Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld.

Skal renses.

 

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 131 – finehome

40×40 cm kelim pude 131 fra finehome er en smuk uldpude til dig, som ønsker flotte farvenuancer i dagligstuen, på sofaen eller i stolen. Puden kan matches med tæpper samt andre smukke puder i forskellige mønstrer. Når du køber en kelimpude, får du en unik pude, hvilket betyder, at der kun findes et pudebetræk i det design.

Historien om vintage kelim puder

De smukke kelimpuder, du finder blandt vores udvalg er alle fra Tyrkiet. finehome kelim er fremstillet af flotte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden. Det betyder, at de minder meget efter hinanden i mønster og farve.

Kelim sofapuder og gulvpuder vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg med de flotte farver.  Du kan enten vælge at bruge dem i sofaen, på sengen, som pynt i stolen eller noget helt andet. En unika pude er til dig, som gerne vil have noget specielt og anderledes i din indretning.

Kelim oprindelse

Trendcarpets eller kelim-puder de hedder kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønster som for tusinder af år siden. Kelimvævede tekstiler kendes også fra oldtidens Egypten samt fra flere egne af verden. Bedst kendt er de orientalske kelim.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk ved kilim /  kelimtæpper kan du læse mere her

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim-puder kan du kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk. Vi vil gøre hvad vi kan for at hjælpe dig.

Køb kelim pude online

Kelim pude 131 er 40×40 cm. finehome tilbyder kelim puder i følgende størrelser: 40×40 50×50, 40×60 samt 60×60. Har du lyst til at se det samlede udvalg af smukt unikt kunsthåndværk i kelimpuder fra Tyrkiet kan du  følge linket her: finehome kelimpuder

Kelimpuder tåler ikke vask i vaskemaskinen. De skal renses.

Køb nemt online og få leveret hurtigt til pakkeshop eller til hjemme adresse.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...