Kelimpude 136 | 40x40 cm smuk ulpude med flotte striber | finehome.dk

Kelim Pude – 136

299.95 DKK

Ægte håndlavet kelim pudebetræk. Leveres med monteringspude

flot sofapude fra finehome - kelim pude 136

40×40 unik håndsyet kelimpude fra finehome. Leveres med monteringspude

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. finehome kelimpuder er unikke puder til boligindretningen.

Produktinformation: 40 x 40 cm. Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld. Skal renses.

Køb din smukke pude i dag og få leveret i løbet af 2 hverdage. Levering til døren eller til pakkeshop.

1 på lager

Beskrivelse

Kelimpude 136

Kelimpude 136 er en orientalsk smuk uldpude håndsyet af vintagetæppe fra Tyrkiet. Den unikke kelim pude måler 40×40 cm og leveres med monteringspude. Forsiden af puden er 100% uld og bagsiden 100% med en lynlås på midten. Kelimpuder er dit dig som ønsker en unik pude i din indretning. Kendetegnet ved kelimpuder er at alle er forskellige, idet de er fremstillet af slidstærke vintagetæpper.

Ægte kelimpuder – historien fra finehome

Det store udvalg af kelimpuder fra findehome er ægte kelimpuder fra Tyrkiet. De er håndsyet af vintage kelimtæpper. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi tilbyder enkelte puder som er “i familie” med hinanden, hvilket betyder det er lavet af samme tæppe. Derfor minder de efter hinanden i mønsteret.

De ægte kelim pude i smukke farver med eller uden striber vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg. Puderne kan benyttes i sofaen, på sengen, som pynt i stolen, i sofaen eller måske på gulvet ved væggen. En kelimpude giver dig noget helt unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her.

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder, kan du følge dette link

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønstrer og mål er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Vaskeanvisning finehome kelimpuder:

Du kan afmontere pudebetræk for at rense det. Tåler ikke vaskemaskine.

Levering:

finehome leverer til pakkeshop eller direkte til din dør. Vi sender med GLS, DAO eller egen fragtmand. Gratis fragt ved køb online på over 499 kr.

Har du fået lyst til at købe kelimpude 136 kan du gøre det nemt online her. finehome leverer til pakkeshop eller til din privatadresse. Se yderligere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...