Kelim Pude – 122

299.95 DKK

Ægte håndlavet kelim pudebetræk

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. finehome kelimpuder er helt unikke og passer til ethvert rum.

Produktinformation: 40 x 40 cm. Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld. Skal renses.

Køb din smukke pude i dag og få leveret i løbet af ca. 2 hverdage. Levering til døren eller til pakkeshop.

Ikke på lager

Beskrivelse

Ægte kelimpuder – historien fra finehome

kelim pude i smukke farver inklusiv monteringspuder. Alle puder i finehome webshop er ægte kelimpuder fra Tyrkiet. De er lavet af smukke vintage kelimtæpper. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi tilbyder enkelte puder som er “i familie” med hinanden, hvilket betyder det er lavet af samme tæppe. Derfor minder de efter hinanden i mønsteret.

De ægte kelim pude i smukke farver med eller uden striber vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg. Puderne kan benyttes i sofaen, på sengen, som pynt i stolen, i sofaen eller måske på gulvet ved væggen. En kelimpude giver dig noget helt unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her.

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder, kan du følge dette link

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønstrer og mål på din / dine kommende kelim-puder er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Vaskeanvisning finehome kelimpuder:

Pudebetrækket som er syet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet skal renses.

Levering:

finehome leverer til pakkeshop eller direkte til din dør. Vi sender med GLS, DAO eller egen fragtmand. Gratis fra ved køb for over 500 kr.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...