Kelim Pude – 122

329.00 kr.

Ægte håndlavet kelim pudebetræk

finehome autentiske kelim pudebetræk er syet af vintage kelimtæppe fra Tyrkiet. Puden leveres med lækker inderpude med fjer.

Fakta:

  • 40 x 40 cm
  • Forsiden er 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er 100% bomuld.
  • Skal renses.

Puden er til hyggelig unik og unik boligindretning.

finehome leverer lynhurtigt i hele Danmark.

1 på lager

Beskrivelse

Ægte kelim pude 122 af vintage kelimtæppe

Smuk 40×40 cm kelim pude 122 fra finehome.. Den smukke uldpude er håndsyet af ægte vintage kelim fra Tyrkiet. Frisk stuen op med vidunderlige smukke farver og mønster. Kelimpuder er til dig, som ønsker noget unikke ting i din boligindretning. Puder kan friske kedelige rum op. finehome kelim pudebetræk leveres med monteringspude

Historien om tyrkiske puder

Kelim pude 122. Alle puder, på tyrkisk kaldet kilim i finehome webshop er ægte kelimpuder fra Tyrkiet. De er syet af vintage kelim tæpper. De antik kelim er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi tilbyder enkelte tyrkiske puder som er “i familie” med hinanden, hvilket betyder, at de er håndsyet af samme vintagetæppe. Derfor minder nogle af puderne efter hinanden i mønster og farve.

De ægte kelim puder i flotte farvenuancer med eller uden striber, vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget elegante særpræg. finehome kelim puder kan benyttes i sofaen, på sengen, som pynt i stolen, i lænestolen eller som en gulvpude mod væggen. En kelimpude giver dig en unik og anderledes indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstrer, som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor kelimmønster dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk ved kelim og kelimtæpper kan du læse mere her.

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder i 40×40, 50×50 og 40×60 cm kan du følge dette link

finehome får løbende orientalske puder og kelim tæpper hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster, striber og mål på din / dine kommende kelim-puder er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Vaskeanvisning finehome kelim pude 122:

Det ægte kelim vintage pudebetræk tåler ikke vaskemaskine. Det skal renses.

Levering:

finehome leverer din antik kelim til pakkeshop eller direkte til din dør. Køber du 2 kelim får du gratis fragt i hele landet.  finehome sender med GLS, DAO eller egen fragtmand. Få gratis fra ved køb for over 499 kr.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...