Kelim Pude – 151

329.00 kr.

Ægte kelimpude leveres med lækker monteringspude.

Pudebetrækket er syet af smukke vintage kelimtæppe fra Anatolien. finehome kelimpuder er unikke håndsyede puder. Unikke fordi du ikke finder 2 puder, som er ens.

Produktinformation:

  • Mål: 40 x 40 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld) og bagsiden er 100% bomuld.
  • Skal renses.

Køb online og på lynhurtig levering.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 40×40 cm

finehome kelim pude – 151 vil uden tvivl give dit moderne hjem sit helt eget særpræg. Den smukke kilimpude 40×40 i flotte farver kan benyttes i sofaen, på sengen, som pynt i stolen, på gulvet eller noget helt andet. En kelimpude er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de hedder, kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstrer, som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim?

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim”. Det er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her: Kelim

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine små og store kelim puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk

Produktinformation:

  • Mål: Kelim pude 40×40 cm.
  • Overfladen er er 100% uld.
  • Bagsiden er af 100% bomuld med 1 lynlås.
  • Skal renses.

Det medfølger en lækker monteringspude med fjer.

Moderne kelim

finehome håndplukker de moderne kelim til de danske og skandinaviske hjem. De orientalske håndvævede kunsthåndværker kan være vævet af håndvævede tæpper, som er flere hundrede år gamle. De mange smukke varianter og antik kelim har alle deres egen unikke historie bag sig. Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome kelim puder i 40×40, 50×50 og 40×60 cm? Hvis ja, kan du følge dette link.

Levering:

Den lille kelim pude 40×40 cm leveres i løbet af 2 arbejdsdage med GLS og DAO. Skal du have leveret i Odense får du gratis fragt på alle ordre uanset købspris. Du får gratis fragt i resten af landet ved køb på over 499 kr. Du er velkommen til selv at hente din online bestilling hos os i Odense. Se mere information i check out.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...