Kelim pude 191

449.00 kr.

Ægte håndvævet kelim pudebetræk. Leveres med lækker monteringspude med fjer

Pudebetrækket er syet af vintage kelimtæppe fra Anatolien i Tyrkiet. finehome kelimpuder er helt unikke og så giver de boligindretningen et friskt pust.

Produktinformation:

  • Mål: 50 x 50 cm.
  • Forsiden er  100% kelim (uld)
  • Bagsiden er 100% bomuld
  • Skal renses

Køb 2 puder og få gratis fragt i Danmark. finehome leverer lynhurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

Stor kelim lounge pude

finehome kelim lounge pude 50×50 cm er en ægte autentisk kelimpude. Puden er håndsyet af et smukt stykke vintage kelim. Puden er kvadratisk og leveres med en kvalitets inderpude med fjer. Forsiden af puden er i mange farver med striber og et unikt mønster.

Autentiske finehome kelim lounge puder

Hos danske finehome kan du finde et stort udvalg af autentiske kelim lounge puder også kaldet vintage puder til billige priser. De orientalske kelim puder er håndsyet af vintagetæpper fra de orientalske lande. De fleste er vores kelim lounge puder stammer oprindeligt fra Anatolien i Tyrkiet. De smukke kelim puder bringer historier, liv og farver i hjemmets rum. Enhver kedelig sofa eller lænestol vil helt sikkert på et charmerende udtryk med en autentisk farverig pude.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønster dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk med kilim puder, kilim og  kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende smukke og farvestrålende kelim puder og kelim tæpper hjem fra vores faste leverandører  og små købmænd i Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster og mål på unika kelim lounge puder er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

finehome store kelim pude 191

Fakta:

  • Forsiden er ægte vintage kelim
  • Bagsiden er bomuld med en lynlås på midten
  • Den store kelim pude leveres med montagepude med fjer
  • Mål: 50×50 cm
  • Kelim tåler ikke vaskemaskine. Kelim pudebetræk skal afmonteres og renses

Har du lyst til at se det samlede udvalgt af finehome kelim lounge puder i store og små størrelser, kan du følge dette link

Levering:

Danske finehome leverer lynhurtigt. Vi sender med GLS eller egen fragtmand. Du får gratis fragt ved online køb på over 499 kr. Har du lyst til selv af hente dit smukke autentiske kunsthåndværk hos os, kan du gøre det hos vores lokale blomsterhandler i Odense M. Se yderligere information i check-out.

Har du fået lyst til at købe din favorit finehome kelim lounge pude hos os kan du gøre det sikkert og nemt lige her.

Yderligere information

Vægt 1.600 kg

Du kunne også være interesseret i...