Kelim Pude 114

329.00 kr.

Ægte kelimpude leveres med lækker monteringspude – attraktiv pris

Pudebetrækket er håndsyet af vintage kelimtæppe fra Tyrkiet. Vores kelimpuder er unikke, hvilket betyder, at du ikke finder 2 puder som er ens.

Produktinformation:

  • Mål 40 x 40 cm.
  • Forsiden er af 100% kelim (uld) og bagsiden er af 100% bomuld.
  • Skal renses
  • Leveres med inderpude med fjer

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 114 – finehome

Kelim puder Odense. Kelim pude 114 er en smuk unika kelim pude i dybe røde, blå, naturfarve og orange farver med striber og mønster. Den 40×40 cm smukke uldpude er en pude til dig, som ønsker at friske dagligstuen, sofaen eller stolen op. Den antikke kelim kan matches med tæpper samt med andre smukke puder i forskellige farvenuancer og mønster.. Når du vælger en kelimpude hos finehome, får du en unik pude, som kun du har. Har du lyst til at se det samlede udvalg af finehome kelimpuder kan du  følge linket her: finehome kelimpuder

Kelimpuder historien fra finehome

Kelim puder Odense – De smukke kelimpuder, du finder blandt finehome udvalg er alle fra Tyrkiet. De er håndsyet af flotte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden og minder derfor meget efter hinanden i mønsteret.

finehome kelim puder,  orientalske puder vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg med de flotte farver, hvad enten om du vælger at bruge den eller dem i sofaen, på sengen som pynt i stolen eller noget helt andet. En sådan kelim er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de populært kaldes kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønster som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her

Kelim puder Odense

finehome får løbende kelim pudebetræk og kelim tæpper hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig.

finehome leverer til hele Danmark. Vi sender med GLS eller DAO. Køber du kelim puder med levering i Odense leverer vi gratis. Køber du 2 kelim puder leverer vi gratis i hele landet. Få et hyggeligt og unikt fine home med kilim.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...