Smukke kelim puder Odense | Køb ægte kelimpude 40x40 | finehome

Kelim Pude 114

299.95 DKK

Ægte håndlavet kelimpude inkl. monteringspude – attraktiv pris

Kelim puder 40x40 fra finehome Odense

Smuk farvestrålende kelim pude 40×40 cm.

Pudebetrækket er håndsyet af vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Vores kelimpuder er unikke, hvilket betyder alle puder er forskellige.

Produktinformation: 40 x 40 cm. Forsiden er af 100% kelim (uld) og bagsiden er af 100% bomuld.

Skal renses.

Køb online og få leveret i løbet af 2 hverdage.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 114 – finehome

Kelim Puder Odense. Kelim pude 114 er en af finehome flotte kelim puder i røde, orange, beige og brune farver med mønster. Den 40×40 cm uldpude er en pude til dig, som ønsker at friske dagligstuen, sofaen eller stolen op. Den antikke kelim kan matches med tæpper samt med andre smukke puder i forskellige farvenuancer og mønstrer. Når du vælger en kelimpude hos finehome, får du en unik pude, som kun du har. Har du lyst til at se det samlede udvalg af finehome kelimpuder kan du  følge linket her: finehome kelimpuder

Kelimpuder historien fra finehome

De smukke kelimpuder, du finder blandt vores udvalg er alle fra Tyrkiet. De er håndsyet af flotte vintage kelimtæpper fra Tyrkiet. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden og minder derfor meget efter hinanden i mønsteret.

finehome kelim puder,  orientalske puder vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg med de flotte farver, hvadenten om du vælger at bruge den eller dem i sofaen, på sengen som pynt i stolen eller noget helt andet. En sådan kelim er til dig, som gerne vil have noget unikt og anderledes i din indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de populært kaldes kommer fra flere orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her

Kelim puder Odense

finehome får løbende kelim pudepetræk og kelim tæpper hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig.

finehome leverer til hele Danmark. Vi sender med GLS eller DAO. Køber du kelim puder med levering i Odense leverer vi gratis. Køber du 2 kelim puder leverer vi gratis i hele landet.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...