Håndklæder luksus 50×100 hvide Arosa Design

79.00 kr.

Tid til nye håndklæder?

Stilrene håndklæder

Stilrent design til badeværelset

Få et stilrent udtryk på badeværelset med hvide bløde luksuriøse bomuldshåndklæder. finehome AROSA DESIGN hvide kvalitetshåndklæder oser af renhed.

Specifikation:

  • Fremstillet af 100% blød bomuld.
  • Mål: 50×100 cm
  • Håndklædet har 1 strop i lang ende og 1 i kort ende

Bestil online og forkæl badeværelsesgæster med gode hvide håndklæder, som holder form og farve vask efter vask.

Beskrivelse

Håndklæder hvide

Skal bademiljøet friskes op med hvide håndklæder 50×100 cm? Nyd finehome luksus Arosa Design håndklæder hvide og skab egen stilren wellness stemning i baderum og på badeværelset til billige penge.

luksus håndklæder i lækker bomuldskvalitet fra finehome

finehome håndklæder er dansk design med et stilrent udtryk

finehome Arosa håndklædedesign af 100% blødt bomuld er et lækkert bomuldshåndklæde 50×100, som tilbydes i flere størrelser. Det hvide håndklæde passer til enhver lejlighed, Brug hvidt til hverdag og byd badeværelsesgæster indenfor til et håndklæde med god tørreevne. Hvid håndklædefarve klæder alle typer interiør og badeværelsesmiljøer. Farven hvid er tidløs. Hvid udstråler desuden renhed.

Vidste du, at du kan skabe ekstra hygge og indbydende stemning ved at sammenrulle håndklæder og dem synlige i kurv, på bordet eller på hylde? De elegante håndklæder kan også opbevares i flot håndklædeholder som vist på foto. Håndklædeholderen er købt hos EmilieC

Hvide håndklæder i lækker kvalitet, Arosa Design

Arosa Design, Dansk Design håndklæder 50×100 tilbydes i 3 farver: hvid, grå og beige. Du kan vælge mellem håndklædestørrelser: 40×60, 50×100, 70×140 cm.

Arosa håndklæde design er med smukke vævede striber i begge ender med følgende produktspecifikationer:

  • Fremstillet af: 100% bomuld lækker bomuld
  • Længde: 100 cm. Bredde: 50 cm.
  • Mærke: finehome, Arosa Design
  • Farve: Håndklæder hvide, 450 GSM,
  • 2 dekorative stropper i alt. 1 på langs og 1 i siden.

Arosa Design håndklædet matcher finehome badeforhæng med striber, som er produceret af 100% bomuld. finehome badeforhæng i stof, som ikke klæber kan ses her: badeforhæng finehome  Skab en skøn badeværelsesstemning med flotte hvide bomuldshåndklæder 50×100.

Køb gaver online

Køb gave til hende & køb gave til ham online. Håndklæder hvide visner ikke. Håndklæder kan bruges igen og igen. Har du brug for at give en lille opmærksom, når du skal i byen, kan et par stilrene hvide bomuldshåndklæder være en god idé. Hvem vil ikke sætte pris på en gave med gode luksus håndklæder. Har du fået lyst til at se det samlede udvalg af finehome håndklæder kan du følge dette link.

Levering
Få gratis fragt på alle online bestillinger i Odense. Ved køb for mere end 499 kr. tilbyder finehome gratis fragt i hele landet.

Yderligere information

Vægt 0.280 kg
Vaskeanvisning

Vaskeanvisning – håndklæder hvide
Vi anbefaler at AROSA DESIGN Håndklæde hvid lægges i blød i koldt vand ca. 24 timer inden brug. Det vaskes herefter. Det kolde vand sikrer at tekstilfibrene åbner sig, så stoffet kan suge væske til sig og tørre nemt. Denne behandling fjerner også evt. overskydende farve.

Det bløde hvide håndklæde 50×100
Vi vil opfordre til ikke at bruge skyllemiddel idet det lægger sig rundt om stoffibrene og nedsætter sugeevnen. Istedet anbefaler vi en lille smule eddike i din vask. Eddike er nemlig med til at fjerne sæbe og kalk fra stoffibrene. Eddike er også skånsomt for miljøet.

Vask – 60 grader
Hvide håndklæder skal vaskes ved 60 grader, så bakterier udryddes og hygiejnen sikres. Specielt hvidt håndklæde 50×100 cm eller hvide håndklæder generelt har brug for almindeligt vaskepulver i pulverform for at bevare den hvide farve. Flydende vaskemiddel indeholder nemlig ikke optisk hvid, som pulverformen gør.

Størrelse

50×100 cm

Du kunne også være interesseret i...