Kelim gulvpude 40×60 cm

449.00 kr.

Håndvævet kelim gulvpude leveres med lækker montagepude.

finehome smukke kelim vintage gulvpude er syet af ægte orientalsk kelimtæppe fra Tyrkiet.

Produktinformation:

  • 1 stk. 40×60 cm pude
  • Forsiden er 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er 100% bomuld i kanvas

Frisk boligen op med en virkelig flot unika gulvpude kelim pude.

finehome leverer lynhurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 40×60 cm

Stor autentisk kelim gulvpude 40×60 fra finehome er håndsyet af ægte kelim fra Tyrkiet. Kelim pudebetræk cm leveres med lækker fyldpude. Kelim vævningen er unika, hvilket betyder, at der kun findes en kelim pude med lige præcis det mønster. Kelim betrækket er skåret ud af et stor tyrkisk vintage kelim.

Kelim gulvpuder er for dig, som ønsker noget unikt og anderledes i din boligindretning. Kendetegnet for både små og store kelim puder er, at de som oftest er farvestrålende kunsthåndværker med et utroligt smukt mønster. Der er nemlig ikke tale om pudeproduktion på maskiner, men et flot håndlavet kilim pudebetræk.

Historien om kelim gulvpuder og kelim puder

finehome kelim gulvpude 40×60 cm giver dit hjem sit helt eget unikke udtryk. En smuk kelim pude kan have en lang og spændende historik, idet det som oftest er kvinder i de små landsbyer som væver de smukke kunsthåndværker. Kelims oprindelse kan som oftest ses på stilart, mønster, farver samt symboler.

De fleste kelim puder og kelim tæpper stammer er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver tyrkisk region sin helt egen måde at skabe en ægte kelim gulvpude med farver og mønster. Eksperter kan se kelims oprindelsessted. Store dele af kelim stammer fra området omkring Anatolien.

Har du lyst til at læse mere om, hvad der er karakteristisk ved kelim puder og kelimtæpper kan du finde mere information her.

Bestem selv farver og mål på dine unikke puder til gulv og sofa

finehome får løbende varer hjem fra vores faste samarbejdspartnere. Har du specifikke ønsker på mål og farver til en unik og smuk kelim gulvpude kan du kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk. Alle finehome kelimpuder 50×50, 60×60, 40×40 samt kelim gulvpude 40×60 stammer fra Anatolien i Tyrkiet.  Har du lyst til at se hele udvalget af store og små vintage puder, kan du følge dette link

Alle finehome kelim puder  leveres med monteringspuder. Kelim pudebetræk uld tåler ikke vaskemaskine. Vi anbefaler derfor at afmontere pudebetræk via lynlås på bagsiden og sende kelim pudebetræk til rensning.

Levering:

finehome leverer din kelim gulvpude 40×60 med GLS eller direkte til din dør. Du også har mulighed for selv at hente hos os. Se yderligere information i check-out.

finehome leverer lynhurtigt.

Yderligere information

Vægt 1.6 kg

Du kunne også være interesseret i...