Kelim pude 176

449.00 kr.

Ægte håndvævet kelim interiør pude – leveres med lækker inderpude med fjer

Produktinformation:

  • 50 x 50 cm.
  • Forsiden er 100% kelim (uld).
  • Bagsiden er 100% bomuld.
  • Skal renses.

Ved køb af kelim pude 176 får du en unik pude, idet der ikke findes 2 ens fra dette kelimtæppe.

Danske finehome leverer lynhurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

finehome kelim pude

finehome kelim interiør puder er håndsyet af ægte kelimtæppe fra Tyrkiet. Kelim puder er for dig, som ønsker noget specielt og unikt i din boligindretning. Unik fordi de orientalske pudebetræk er 100% håndlavede. Du finder ikke 2 ens kelim puder. Når det handler om ægte kelim til interiør er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Kendetegnet for kelim puder er, at de som oftest er farvestrålende i meget smukke farver samt med unikt mønster. Det er som oftest familiens kvinder i de orientalske lande, der håndlaver de unikke kunsthåndværker.

Interiør skaber den personlige stemning i hjemmet

Har hjemmets rum brug for opfriskning, er de smukke interiør puder i kelim, et godt bud på opfriskning af stue eller sofa. finehome store kelimpuder kan bruges som gulvpuder. Match evt. med mindre kelim puder. Slagbænken eller den gamle lænestol vil få et flot pift med en ægte autentisk vintage finehome kelim pude. Den har sit helt eget særpræg. Den unikke uldpude leveres med lækker monteringspude. Tyrkiske og orientalske kelimpuder er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Det betyder, at alle kelim pudebetræk er forskellige. finehome tilbyder enkelte vintagepuder som er “i familie” med hinanden. Det vil sige, at de gamle kilim er syet af samme unikke kelimtæppe eller kelimløber. Derfor minder udtrykket i puden efter andre kilim.

Historie om håndvævede interiør vintage puder

Gennem mange år har smukke vintagekelim puder giver adskillige hjem sit helt eget unikke særpræg. De robuste kelimpuder har en lang og spændende historik.

Trendcarpets eller kelim-puder som de populært hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver tyrkisk region har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønster som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim – kelim som interiør

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. De gamle tyrkiske tæpper er indfarvet med plantefarver. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk ved kelim og kelimtæpper kan du læse mere her.

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver, mønster og mål til dine interiør puder af kan du kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Den store unika kelimpude 176 50×50 cm har oprindelse fra den østlige del af Tyrkiet. Alle finehome kelimpuder 40×40, 50×50, 40×60, 60×60  & 40×70 cm vintage kelim puder er fra forskellige områder  i Tyrkiet. Har du lyst til at se hele udvalget i store og små kelim pyntepuder, kan du følge dette link

Kelim pudebetrækket tåler ikke vaskemaskine. finehome anbefaler rensning af det lille pudebetræk

Levering:

Vi leverer din “nye” finehome kelim pude 176 til pakkeshop eller direkte hjem til dig. Vi sender med GLS eller DAO. Leveringstid: 2 dage. Gratis levering i Odense og gratis levering ved køb for mere end 499 kr.

Yderligere information

Vægt 1.800 kg

Du kunne også være interesseret i...