Kelim Pude 42×42

339.00 kr.

Ægte kelimpude leveres med lækker monteringspude – attraktiv pris

Pudebetrækket er håndsyet af ægte vintage kelimtæppe fra Tyrkiet.

Produktinformation:

  • 42×42 cm
  • Forsiden er af 100% kelim (uld)
  • Bagsiden er af 100% bomuld
  • Håndsyet
  • Skal renses

Nyd en smuk kelim pude i i boligindretningen og få en unik pude som der kun findes et eksemplar af.

1 på lager

Beskrivelse

Kelim pude 42×42 cm fra danske finehome

Farverig kelim pude 42×42 cm er en af de mange smukke kelimpuder fra finehome. Den farverige kelim pude har et flot mønster i råhvide, lyserøde, orange og brændte farvenuancer. Der findes kun 1 kelim pude med netop dette mønster. Puden er håndsyet af et flot stykke orientalsk kelimtæppe. Kelim puden leveres med lækker montagepude med fjer. Kelim puder kan give dit hjem sit helt specielle udtryk og kan benyttes i  sofa, lænestol eller andre stedet i hjemmet, hvor boligen trænger til opfriskning af farver.

Har du lyst til at se det samlede udvalg af finehome kelimpuder kan du  følge linket her: finehome kelimpuder

Kelimpuder historien fra finehome

finehome smukke kelim pude 42×42 cm stammer oprindeligt fra Anatolien. De smukke kelimpuder, du finder blandt finehome udvalg er næsten alle fra Tyrkiet. De er håndsyet og skåret af flotte vintage kelimtæpper. Puderne er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder også, at ikke 2 puder er helt ens. Vi har dog nogle puder som er “i familie” med hinanden som disse 2. Orientalske puder vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget særpræg, hvad enten om du vælger at bruge kelim puder i sofaen, på sengen som pynt i stolen eller noget helt andet. En kelim pude 42×42 cm er til dig, som gerne vil have noget anderledes unika i din boligindretning.

Kelim pude 42×42 cm

Specifikation:

  • Forside: Uld
  • Bagside: 100% bomuld med lynlås
  • Der medfølger en montagepude som er af 100% genanvendt polyester
  • Mål: 42×42 cm

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at læse mere om hvad der er karakteristisk med kelim /  kelimtæpper kan du læse mere her

Kelim puder Odense

finehome får løbende kelim pudebetræk og kelim tæpper hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til farver og mål på din / dine kommende kelim puder er du velkommen til at kontakte os på flg. mail: info@finehome.dk så vil vi gøre, hvad vi kan for at hjælpe dig.

finehome leverer dine kelim pude 42×42 cm hurtigt og vi giver dig gratis fragt på alle leveringer i Odense. Få gratis fragt i resten af Danmark ved køb af 2 kelim puder.

Yderligere information

Vægt 1.400 kg

Du kunne også være interesseret i...