Hammam

Viser alle 6 resultater

Hamam håndklæder finehome

Tilsæt luksus til hverdagen med turkiske hamam håndklæder og kaldet pestemals. Badehåndklæderne er vævet i 100% bomuld og passer perfekt til det moderne badeværelse eller til strandturen. Køb skønne tyrkiske hammamhåndklæder online. Hamamhåndklæderne tilbydes som orgiginale klassiske hamam i flere mål og mønstrer 50×100, 95×180 og 100×150 cm.

Hvad er hammam håndklæder

Et hammam håndklæde eller et pestemal er et tyndt vævet klæde som oprindeligt blev brugt i tyrkisk bad – en hamam. Det originale og klassiske hammamhåndklæde er stort nok til at du kan vikle det om kroppen som en sarong

Hamam håndklæder finehome

Badelagen badehåndklæde hamam

Hamam håndklæder i 100×150 cm

finehome SEFA Design: Er finehomes eget design og svaret på luksusudgaven af hammam håndklædet. Håndklædet er mere som et lækkert luksus badehåndklæde med hammam look. Håndklædet i 100% bomuld har en frotté side. Håndklædet er lidt kraftigere end det man normalt forbinder med et hamam håndklæde grundet vævningen. Det tilbydes i rød og hvid samt i grå og hvid. Den grå hvide farve matcher 100% til finehome morgenkåbe.

Hammam håndklæder 100×180

Find 50×100, 95×180 og 100×150 cm luksus pestemal hos finehome online. 95×180 & 50×100 klassiske hamam håndklæder tilbydes som hamam håndklædepakke. Forkæl dig selv og din familie med originale og klassiske hammamhåndklæde i smukke tyrkiske mønstrer og smukke farver.

Fragt og levering

  • Fri fragt ved køb på over 499 kr.
  • Gratis fragt i hele Odense fra 1 kr.
  • Du er selv velkommen til at hente dine lækre hammamhåndklæder i Odense M. Se adresse i check-out.

Køb flotte dansk og tyrkisk designede hammam- og strandhåndklæder online.