Kelim Pude – 106

299.95 kr.

Flot kelimpude 40×40 cm til opfriskning af boligen

Tyrkisk kelim pude 106 fra finehome

Smuk blød kelim sofapude 40×40 cm fra finehome

Frisk boligen oop med en smuk orientalsk kelimpude.

Kelim pudebetrækket er syet af ægte vintage kelimtæppe fra Tyrkiet.

Puden måler 40×40 cm og leveres med lækker monteringspude med fjer.

Køb din smukke kelimpude online og oplev en dejlig stemning i hjemmet med flotte orientalske puder.

finehome leverer hurtigt.

1 på lager

Beskrivelse

Kelimpude nr 106

En unik uldpude håndsyet af vintagetæppe. Mål: 40×40 cm.

Ægte kelimpuder

Kelimpude 106 i smukke farver leveres med monteringspude. Alle store og små kelim i finehome webshop er ægte kelimpuder fra Tyrkiet. De er syet af smukke vintage kelimtæpper fra de orientalske lande. Puderne er fortrinsvis fra Tyrkiet. De er vævet efter en helt unik kelim-teknik. Dvs. der er ikke tale om produktion på maskiner, men håndlavede pudebetræk. Det betyder, at ikke 2 puder er helt ens. Vi tilbyder enkelte puder som er “i familie” med hinanden, idet de er syet af samme stykke kelim. Derfor minder mønstrer efter hinanden.

De ægte kelimpuder i smukke farver med eller uden striber og mønster vil uden tvivl give dit hjem sit helt eget smukke særpræg. Puderne kan benyttes i sofaen, på sengen, som pynt i stolen eller måske på gulvet eller på bænken. En kelimpude giver dig noget helt unikt og anderledes i din bolig-indretning.

Trendcarpets eller kelim-puder som de hedder, kommer fra flere forskellige orientalske lande. De fleste er fra Tyrkiet, hvor kelim forhandles af lokale købmænd fra alle egne af Tyrkiet. Hver region i Tyrkiet har sin egen måde at skabe et ægte kelim, med farver og mønstre som for tusinder af år siden.

Hvad er kelim

Kelim kommer af det tyrkiske “kilim” og er en betegnelse for væveteknikken. Det er fladvævet tekstil, hvor mønstret dannes af skudtrådene, der helt dækker kædetrådene. Har du lyst til at vide mere om hvad der er karakteristisk med kelim samt kelimtæpper kan du læse mere her.

Har du fået lyst til at se det samlede udvalgt af finehome smukke kelimpuder. Det det samlede udvalg ved at følge dette link

finehome får løbende varer hjem fra vores faste leverandører fra Tyrkiet. Har du specifikke ønsker til tyrkiske og anatolske kelimpuder i en bestemt farve, mønster eller mål er du velkommen til at kontakte os på følgende mail: info@finehome.dk.

Vaskeanvisning finehome kelimpuder:

Du kan afmontere pudebetræk for at rense det. Kelim pudebetræk tåler ikke vaskemaskine idet kelim er 100% uld.

Levering:

Hurtig levering af kelimpude 106 til pakkeshop eller til privatadresse. Opnå gratis fragt ved køb for over 499 kr. Ønsker du at få leveret i Odense tilbyder vi gratis fragt på alle ordrer i Odense. Se yderligere information i check-out.

Yderligere information

Vægt 1.500 kg

Du kunne også være interesseret i...